Hoop in bange dagen

Joep Schrijvers

€ 15,95
Inclusief btw
Inspiratie zakwoordenboek voor standvastige en eigenzinnige mensen, Hardcover
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 3 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 15 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 15 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 0,75.

Wie turbulentie beleeft, zoekt houvast. Kaders, duiding, referentie. Maar laat de adviezen kort zijn en praktisch! Geef hoop, bied troost, laat ons het zoet proeven zodat we het zuur kunnen verdragen. En dat is precies wat dit boek doet. Joep Schrijvers heeft in de traditie van het woordenboek, dat in vroeger tijden veel meer informatie gaf dan louter woordverklaringen, een positief en handzaam boekje geschreven, dat ons tot steun kan zijn in deze onzekere tijden. De 60 korte hoofdstukken in deze encyclopedie op zakformaat, geven antwoorden op de dilemmaâ??s en disrupties van onze tijd. Dilemmaâ??s in de wereld waarin we leven, in onze directe omgeving, maar ook in onszelf. Hoewel er geen ambitie is om deze uitgave jaarlijks te actualiseren, is ze op zâ??n minst zo praktisch en toepasbaar als de fameuze 'Enkhuizer almanak'. Indachtig de uitspraak 'Wie zijn geschiedenis niet kent, is gedoemd haar te herhalen' bieden de talrijke historische verwijzingen mogelijkheden tot reflectie en bezinning. En de mooie verhalen zijn fantastische 'conversation starters' voor de feesten en partijen die we in de toekomst gewoon weer gaan beleven.
Joep Schrijvers studeerde Andragologie (veranderkunde) aan de Universiteit van Amsterdam. Hij begon zijn loopbaan in de automatisering en promoveerde in 1993 op een proefschrift over computer ondersteunde cursusontwikkeling. Hij was als trainer verbonden
PX9789089591319

Productspecificaties

Auteur
(7)
Joep Schrijvers  
Genre
(10)
Mens en Maatschappij  
Trefwoorden
(73)
hoop,   inspiratie,   persoonlijke effectiviteit  
Fonds
(28)
Managementboek  
Uitvoering
(3)
Hardcover  
Uitgavedatum
(32)
03/09/2020
Uitgavejaar
(74)
2020  
Taal
(39)
Nederlands  
Volume
(2)
177mm, 128mm, 16mm
Pagina's
(8)
96
Druk
(30)
1
Herdruk
(62)
Nee
Nieuw product