100 kleurrijke deugden inzichtkaarten

Annelies Wiersma

€ 37,99
Inclusief btw
Wiersma, Annelies, onb.uitv.
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 3 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 37 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 37 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 1,85.

Een zeer complete en eigentijdse deugdenkaartenset die je altijd en overal bij kunt gebruiken. Nieuw: met 20 nieuwe deugden en een bonuskaart.

EERLIJKHEID, GEDULD, BETROUWBAARHEID. Op deze deugdenkaarten staan 100 deugden beschreven met inspirerende quotes en bemoedigende affirmaties. De deugdenkaarten nodigen je uit om stil te staan bij alle deugden die we in ons hebben. Deugden zijn zielskwaliteiten, de basisingrediënten van je karakter waarmee je betekenis geeft aan je leven. Ze kunnen je vooroordelen verzachten, helpen bij het verbeteren van een relatie, bij het richting geven aan iets waarin jij duidelijkheid zoekt of je er simpelweg aan herinneren hoe je een deugd kunt inzetten.

De deugdenkaarten zijn in het dagelijks leven praktisch toepasbaar en bespreekbaar. Ze worden gebruikt voor persoonlijke ontwikkeling en teameffectiviteit. Bijvoorbeeld bij coaching, intervisie, studie en onderwijs, vergaderingen en teambuilding, burgerschap, 21st Century Skills, ondernemerschap, stervensbegeleiding (mantelzorg) en deugdenyoga.

Deze eigentijdse kaartenset is geïnspireerd op de klassieke deugdenkaarten van Linda Kavelin-Popov, waarvan Uitgeverij ACT on Virtues een prachtige Nederlandse foto-editie heeft uitgebracht onder de titel 'Deugden Reflectiekaarten'.
PX9789492094070

Productspecificaties

Auteur
(7)
Annelies Wiersma  
Medeauteurs
(23)
Annelies Wiersma  
Thema
(64)
Opvoedkunde: geesteswetenschappen en sociale wetenschappen, algemeen  
Thema doel
(69)
Voor alle educatieve niveaus  
Fonds
(28)
ACT on Virtues  
Uitgavedatum
(32)
04/03/2016
Uitgavejaar
(74)
2016  
Taal
(39)
Nederlands  
Druk
(30)
2
Nieuw product