Overstijgen interculturele verschillen

P.E. Kuijper

€ 35,00
Inclusief btw
Paperback
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 3 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 35 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 35 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 1,75.

De rol van internationalisering in het mbo is sterk aan het veranderen en het belang van internationaliseren neemt toe. Werknemers op mbo-niveau krijgen in toenemende mate te maken met verschillende culturen op de werkvloer alsmede met buitenlandse klanten
en toeleveranciers. In het kader van de globaliserende arbeidsmarkt is internationalisering een effectief middel om studenten te laten groeien in hun persoonlijke ontwikkeling, burgerschapsvaardigheden en beroepscompetenties. Bovendien geeft internationalisering een betere voorbereiding op het werken in een beroepsomgeving die dagelijks in contact staat met mensen, producten en organisaties uit het buitenland. Het omgaan met mensen met een andere culturele identiteit en achtergrond is natuurlijk niet beperkt tot de werkvloer.
Ook in de privésfeer krijgen studenten in toenemende mate te maken met allerlei
aspecten van interculturalisatie. Om daar op een begripvolle en adequate manier mee om te kunnen gaan is het van belang om de student inzicht te geven in de vele verschillen die zich binnen de diverse globale culturen manifesteren. Met andere woorden, om dat te kunnen doen, moet de student kennis hebben van andere culturen, hun normen en waarden en gebruiken.
PX9789057524097

Productspecificaties

Auteur
(7)
P.E. Kuijper  
Medeauteurs
(23)
S.C. Kuijper  
Genre
(10)
Mens en Maatschappij  
Fonds
(28)
Brinkman Uitgeverij  
Uitvoering
(3)
Paperback  
Uitgavedatum
(32)
20/08/2019
Uitgavejaar
(74)
2019  
Taal
(39)
Nederlands  
Gewicht
(1)
469
Volume
(2)
245mm, 168mm, 11mm
Pagina's
(8)
200
Druk
(30)
1
Nieuw product