Van mijn melk

Sofie Verschueren

€ 24,99
Inclusief btw
Over borstvoeding, met hulp en humor, Verschueren, Sofie, Paperback
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 3 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 24 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 24 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 1,20.

Een boek over borstvoeding? Jazeker! Met drie kinderen, meer dan zes jaar (and counting) borstvoeding op de teller, twee nominaties als borstvoedingsbv bij Kind en Gezin én veel schrijfgoesting levert Sofie Verschueren eindelijk haar meesterwerk af. Haar eerste keer met een baby aan de borst is ondertussen een decennium geleden en die jaren hebben wat extra mildheid en nuance opgeleverd, maar vooral meer kennis en ervaring. Dit boek wil in de eerste plaats informeren, zodat zowel beginnen als stoppen altijd een bewuste keuze is. Het is zeker geen druppel (melk) op een hete plaat, maar wil wél helpen om alle pijn, spijt en schuldgevoelens de wereld uit te helpen. In Van mijn melk wordt borstvoeding daarnaast wat lichter benaderd: Sofie stapt met veel humor in het mijnenveld van (op)voeden en hoopt daar ongeschonden door te wandelen. Dit is geen verhaal pro of contra, het is gewoon een boek over borstvoeding, uiteraard gereviewd door een lactatiekundige. Kortom: informeren, normaliseren en hopelijk ook een paar keer goed gniffelen.
Sofie presenteerde tot een paar jaar geleden bij Nostalgie en is nu docent audio. Ze host de podcast WEG, is een waterval op Instagram en toont daar ook openlijk hoe het leven bolt (of hobbelt) met drie kinderen en een drukke job. Ze probeert borstvoeding
PX9789463939508

Productspecificaties

Auteur
(7)
Sofie Verschueren  
Genre
(10)
Mens en Maatschappij  
Fonds
(28)
Borgerhoff & Lamberigts  
Uitvoering
(3)
Paperback  
Uitgavedatum
(32)
01/02/2023
Uitgavejaar
(74)
2023  
Taal
(39)
Nederlands  
Volume
(2)
220mm, 150mm, 24mm
Pagina's
(8)
192
Druk
(30)
1
Herdruk
(62)
Nee
Niet voor uitleen
(63)
O
Nieuw product