Denkwerk Informatieverwerking set 5 ex: Groep 5-6: SuperDenkwerk 3

Henk Hokke

€ 28,60
Inclusief btw
groep 5-6, Hokke, Henk, Hardcover
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 3 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 28 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 28 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 1,40.

SUPER
Denkwerk
Hoi!
Ik ben een detective, een speurneus zogezegd. Denkwerk is de naam. Samen met Tip, mijn assistent, los ik misdrijven op. Rare zaakjes die boeven hebben uitgehaald. Soms komen Tip en ik er al snel achter wat ze gedaan hebben. Maar er zijn ook zaken die een beetje moeilijker zijn. Die noemen we superzaken. De zaak van de bestolen chefkok is zo een superzaak. Het duurde wel even voordat we de dader te pakken hadden.
Bij zo een superzaak doet een detective superdenkwerk, dat zul je begrijpen. Hoe gaat dat in zijn werk? Nou, eerst krijgen we een heleboel informatie, bergen informatie. Van alles door elkaar, vooral bij zo een superzaak. En dan gaan we alles uitpluizen. We zetten de dingen op een rijtje, we kijken extra goed, we spitsen onze oren en lezen nog preciezer dan anders. Tot we snappen waar het om gaat. En meestal hebben we de dader dan te pakken.
In dit boek vind je 15 opdrachten. Ze lijken een beetje op mijn superzaken. Als jij die nou eens oplost. Na elke opdracht mag je een plaatje van mijn avonturen openkrassen. Alleen als je klaar bent hoor! Anders is de lol er snel af. Aan het eind van het verhaal zie je hoe ik De zaak van de bestolen chefkok oploste.
Veel plezier en succes. Tot ziens!
PX9789026241949

Productspecificaties

Auteur
(7)
Henk Hokke  
Medeauteurs
(23)
Henk Hokke  
Genre
(10)
Basisschool algemeen  
Uitvoering
(3)
Hardcover  
Uitgavedatum
(32)
30/10/2012
Uitgavejaar
(74)
2006  
Taal
(39)
Nederlands  
Gewicht
(1)
567
Volume
(2)
298, 211, 16
Druk
(30)
1
Nieuw product