Minder plastic

Clara Williams Roldan

€ 20,00
Inclusief btw
Aan de slag met haalbare tips en alternatieven, Williams Roldan, Clara, Paperback
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 3 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 20 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 20 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 1,00.

De introductie van plastic heeft een enorme verandering teweeg gebracht in de wereld. Het is goedkoop, veelzijdig, sterk, hygiënisch, weegt weinig en gaat lang mee. Waar zouden we zijn zonder plastic in bijvoorbeeld de auto-industrie of de medische wereld? We kunnen plastic dan ook niet meer wegdenken uit ons leven. Echter: we zijn plastic ook steeds meer voor eenmalig gebruik gaan inzetten: plastic tassen, waterflesjes, rietjes, koffiebekers. Al dat weggegooide eenmalig gebruikte plastic vormt een steeds groter wordend probleem, waar we met elkaar echt iets aan moeten gaan doen. Moeder en dochter Louise Williams en Clara Williams-Roldan geven in Minder plastic informatie over het plasticprobleem en komen tegelijk met een heleboel handige en haalbare tips om je te helpen minderen in bijvoorbeeld de keuken, de badkamer en met je kleding. De Nederlandse overheid en milieuorganisaties zijn ook bezig om het plasticgebruik en -afval terug te dringen. Achter in het boek komt een aantal van deze initiatieven aan bod.
PX9789493198012

Productspecificaties

Auteur
(7)
Clara Williams Roldan  
Medeauteurs
(23)
Louise Williams  
Vertaler
(27)
Corine van Oord  
Originele titel
(29)
Quitting plastic : easy and practical ways to cut down the plastic in your life
Genre
(10)
Natuur  
Thema
(64)
Duurzaamheid,   Milieubehoud,   Natuur en de natuurlijke wereld: algemeen,   Verontreiniging en bedreigingen voor het milieu  
Trefwoorden
(73)
consuminderen,   duurzaamheid,   plastic soep,   plasticvrij  
Fonds
(28)
Zilt  
Uitvoering
(3)
Paperback  
Uitgavedatum
(32)
11/03/2021
Uitgavejaar
(74)
2020  
Taal
(39)
Nederlands  
Volume
(2)
209mm, 139mm, 18mm
Pagina's
(8)
224
Druk
(30)
1
Herdruk
(62)
Nee
Nieuw product