Het ruimteboek

Sarah Devos

€ 25,99
€ 24,43 € 1,56 korting
Inclusief btw
Over sterren, satellieten en planeten, Hardcover
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 3 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 24 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 24 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 1,20.

Wat zijn vallende sterren en wanneer krijg je ze te zien? Waarom kan je op Jupiter maar om de twaalf jaar Nieuwjaar vieren? Hoe vind je de Kleine Beer? En is de Poolster eigenlijk wel de helderste? Is er echt een terminator op de maan?   Als kind al moest Sarah Devos soms stoppen met nadenken over het universum – die hele kosmos is ook zo immens. Wat zweeft daar allemaal? Zijn wij hier helemaal alleen? En waar komen al die sterren toch vandaan? Zoveel vragen, zo weinig antwoorden. Toen haar twee dochters dezelfde fascinatie voor de ruimte bleken te hebben, besloot ze korte metten te maken met die onwetendheid. Met de hulp van Volkssterrenwacht Urania dompelde ze zich onder in die intrigerende wereld boven ons hoofd. Wat ze tijdens die ongelofelijke trip ontdekte, deelt ze graag met jou in Het ruimteboek.   Organiseer een star party. Zet belangrijke space dates met stip in je agenda en aanschouw eclipsen, planeetpassages en meteoren regens. Verbaas je erover hoe eenvoudig het eigenlijk is om je weg te vinden in die prachtige sterrenhemel. En vooral: geniet van al die onwaarschijnlijk mooie, bizarre en wonderlijke fenomenen daarboven!
PX9789022337202

Productspecificaties

Auteur
(7)
Sarah Devos  
Genre
(10)
Natuur  
Thema
(64)
Natuur en de natuurlijke wereld: algemeen,   Ruimte- en luchtvaarttechnologie,   Ruimtevaart,   Ruimteverkenning,   Sterrenkunde, ruimte en tijd  
Thema locatie
(67)
Ruimte, planeten en buitenaardse locaties  
Fonds
(28)
Manteau  
Uitvoering
(3)
Hardcover  
Uitgavedatum
(32)
23/02/2022
Uitgavejaar
(74)
2020  
Taal
(39)
Nederlands  
Volume
(2)
248mm, 178mm, 24mm
Pagina's
(8)
192
Druk
(30)
1
Herdruk
(62)
Nee
Nieuw product