Van dekking tot uitvliegen

Marjoleine Roosendaal

€ 15,95
Inclusief btw
Roosendaal, Marjoleine, Paperback
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 3 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 15 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 15 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 0,75.

Marjoleine Roosendaal is wetenschapsjournalist, fokker en keurmeester. In haar journalistieke werk legt zij zich vooral toe op de specialisatie fokkerij en genetica van honden. Ze schrijft al jaren in de haar kenmerkende toegankelijke stijl over alle ontwikkelingen die zich voordoen in de kynologie en werkt samen met vertegenwoordigers van diverse rasverenigingen aan een goed en gezond fokbeleid. Marjoleine Roosendaal heeft ruim dertig jaar ervaring met het fokken van honden. De basis van de fokkerij is het fokken van een nest. Daar begint het allemaal mee. Dat is natuurlijk heel erg leuk en absoluut iets om naar uit te kijken. Maar hoe doe je dat op een verantwoorde manier? Welke adviezen zijn zinnig, en wat kan beter naar het rijk der fabelen verwezen worden? Waar moet je op letten, wat doe je wel met je drachtige teef en wat niet, wat is normaal tijdens de dracht en bevalling, welke symptomen zijn reden tot ongerustheid, wanneer schakel je een dierenarts in en met welke bijzondere aandachtspunten moet je rekening houden? Wat moet je in huis halen en klaarzetten voor de eerste pup geboren wordt? En niet onbelangrijk en vaak onderschat: wat komt er aan administratie kijken bij een nest, met of zonder stamboom? Zeker voor de beginnende maar ook voor de ervaren fokker is dit boekje een praktische en overzichtelijke handleiding met tips en adviezen volgens moderne inzichten.
Marjoleine Roosendaal heeft al vrijwel haar hele leven honden. Ze fokt af en toe een nest, showt graag en met regelmaat en is ook keurmeester. Begonnen met niet-plaatsbare honden uit het asiel, maar alweer vele jaren liefhebber en trotse eigenaar van twee
PX9789493060005

Productspecificaties

Auteur
(7)
Marjoleine Roosendaal  
Genre
(10)
Dieren  
Trefwoorden
(73)
bevruchting,   fokken,   honden,   pup  
Fonds
(28)
Dogzine.nl VOF  
Uitvoering
(3)
Paperback  
Uitgavedatum
(32)
29/01/2021
Uitgavejaar
(74)
2019  
Taal
(39)
Nederlands  
Volume
(2)
211mm, 149mm, 9mm
Pagina's
(8)
80
Druk
(30)
2
Herdruk
(62)
Ja
Nieuw product