Welke vogel zit er in mijn tuin?

Andrea Pinnington

€ 12,50
Inclusief btw
Vogelschijf en vogelgids, Pinnington, Andrea, Hardcover
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 3 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 12 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 12 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 0,60.

WELKE VOGEL ZIT ER IN MIJN TUIN? Veel vogels zijn klein en schuw; daardoor kan het lastig zijn om ze te herkennen. Tegen de tijd dat je het vogelboek erbij hebt gepakt of de vogelapp hebt geopend op je telefoon, zijn ze allang weggevlogen. Gelukkig is daar nu iets op gevondenâ?¦ VOGELSCHIJF De handige dubbelzijdige vogelschijf in dit boek helpt je bij het herkennen van de vierenveertig algemeenste tuinvogels. Stop hem in je rugzak als je naar buiten gaat en leg hem thuis in de vensterbank. GEÏLLUSTREERDE VOGELGIDS Lees alles over de vogels die je hebt gezien in deze handige vogelgids, waarin aan elke soort een hele pagina is gewijd. In de inleiding lees je hoe je vogels eenvoudig kunt herkennen en hoe je ze naar je tuin kunt lokken. Het jaaroverzicht vermeldt welke vogels je wanneer kunt verwachten. Andrea Pinnington en Caz Buckingham richten zich met hun uitgeverij op boeken waarin mensen kunnen leren over de natuur. Zelf zeggen ze: â??Leren over de natuur is net zo belangrijk als leren lezen en schrijven. En als je die dingen kunt combineren is het nog beter!â??.
PX9789048318797

Productspecificaties

Auteur
(7)
Andrea Pinnington  
Medeauteurs
(23)
Caz Buckingham  
Genre
(10)
Dieren  
Thema
(64)
Dierenrijk: vogels en vogelobservatie: algemeen,   Kinderen / tieners: algemeen: natuur, dieren, de natuurlijke wereld,   Kinderen / tieners; algemeen: vogels  
Uitvoering
(3)
Hardcover  
Uitgavedatum
(32)
28/09/2020
Uitgavejaar
(74)
2020  
Taal
(39)
Nederlands  
Volume
(2)
258mm, 257mm, 16mm
Pagina's
(8)
62
Druk
(30)
1
Herdruk
(62)
Nee
Nieuw product