Lulu Poes

Jan Vanhaelen

€ 19,95
€ 18,75 € 1,20 korting
Inclusief btw
verhalen uit een poezenleven, Vanhaelen, Jan, Hardcover
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 3 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 18 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 18 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 0,90.

Lulu Poes viert haar vijfde verjaardag. Ze heeft veel geluk. Er hangt warmte in de lucht. En wilgenkatjes. Berkenkatjes. Heel veel katjes. Ook al weet Lulu goed dat â??katjesâ?? een ander woord is voor â??poesjesâ??, toch kan ze niet zeggen dat er poesjes in de bomen hangen. Maar ze heeft een plan. Een poeslief maar steengoed plan. Ze wil op haar verjaardagsfeestje haar zusjes uitnodigen â?? waar die zich ook mogen bevinden. Dan kunnen ze met hun drieën in haar tuin in de appelboom klimmen. En dan mag ze wél schrijven dat er poesjes in de boom hangenâ?¦ In dit boek vertelt Lulu Poes op ontroerend speelse wijze het hartverwarmende verhaal van haar eerste vijf levensjaren. Lieve Lulu deelt speels haar herinneringen met ons. Ze schrijft over wat zich afspeelt in een poezenhoofd en in haar poezenwereld. Over de kleine dingen van het leven, de liefde, de vriendschap en het plezier een poes te zijn. Maar ook over de pijn die een poes voelt wanneer ze afscheid moet nemen van andere poezen. Dat alles maakt van Lulu Poes een boek met een lach en een traan, herkenbaar voor iedereen die van poezen houdt. Een boek dat geen enkele poezenliefhebber onberoerd zal laten. â??De wereld zou veel mooier zijn als wij er à la Lulu Poes naar zouden kijken.â? - Lulu Wang
Jan Vanhaelen is een van onze meest gelezen auteurs. Hij publiceerde tientallen dichtbundels, romans, studies en artikelen. Hij is het trotse baasje van Lulu Poes.
PX9789492934536

Productspecificaties

Auteur
(7)
Jan Vanhaelen  
Medeauteurs
(23)
Jan Vanhaelen  
Illustrator / tekenaar / fotograaf
(26)
Anne Versteyne  
Genre
(10)
Dieren  
Trefwoorden
(73)
kat,   katten,   lulu wang,   poes,   poezen,   vanhaelen  
Fonds
(28)
Witsand Uitgevers  
Uitvoering
(3)
Hardcover  
Uitgavedatum
(32)
11/05/2020
Uitgavejaar
(74)
2020  
Taal
(39)
Nederlands  
Volume
(2)
216mm, 155mm, 18mm
Pagina's
(8)
128
Druk
(30)
1
Herdruk
(62)
Nee
Nieuw product