Onderwaterhonden

Seth Casteel

€ 12,99
€ 12,21 € 0,78 korting
Inclusief btw
Hardcover
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 3 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 12 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 12 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 0,60.

Een hond springt een bal na en verdwijnt met een plons onder water. Even later duikt hij op, de bal triomfantelijk in zijn bek. Boven water ziet dat er simpel uit.

Maar... onder het wateroppervlak vindt een chaotisch ballet plaats. Blikkerende tanden, peddelende poten, uitpuilende ogen, een dansende vacht en oren die mee bewegen in een stroom van duizenden luchtbelletjes. Van de springende Schapendoes tot de duikende Dalmatiër: onder water toont de hond zijn ware karakter. Sommigen springen elegant, peddelen behoedzaam, terwijl anderen met al hun kracht wild en woest het water doorklieven.

De levendige onderwaterfoto's van Seth Casteel zijn absoluut onweerstaanbaar. Iedere hond spat vol uitbundigheid en energie van de foto. Onderwaterhonden toont dat onder water zelfs de allerliefste hond zijn oerkrachten toont.

Onderwaterhonden van Seth Casteel, gespecialiseerd dierenfotograaf, brengt miljoenen dierenliefhebbers in verrukking. Seth, die volledig werd overvallen door het plotselinge succes, is zelf de trotse 'vader' van labradoedel Nala en terriër Fritz.
PX9789089753908

Productspecificaties

Auteur
(7)
Seth Casteel  
Medeauteurs
(23)
Seth Casteel  
Vertaler
(27)
Greving, Janke  
Originele titel
(29)
Underwater dogs
Fonds
(28)
Just Publishers  
Uitgavedatum
(32)
16/05/2019
Uitgavejaar
(74)
2014  
Taal
(39)
Nederlands  
Pagina's
(8)
132
Druk
(30)
1
Nieuw product