Bij twijfel zeker doen

Marly Senden

€ 21,50
Inclusief btw
voor jou als relatietwijfelaar en voor jou als je meer inzicht in partnerrelaties wilt, Senden, Marly, Paperback
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 3 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 21 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 21 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 1,05.

Bij twijfel over je relatie zeker in actie komen 'Bij twijfel zeker doen' is voor jou als je twijfelt over je relatie. Wil je samen verder of niet? Je worstelt met je gedachten en gevoelens. Je hoopt dat er iets verandert, maar zonder actie blijft het zo en word je niet gelukkiger. Het is heel zonde om jaren in een ongelukkige relatie te blijven hangen en later te denken had ik maar...

Hoe maak je die keuze? Welke factoren zijn bepalend voor het slagen van een relatie? Dit boek helpt jou als twijfelaar een goede beslissing te nemen. Na het lezen van dit boek kun je een analyse maken van je relatie en weet je of je beter kunt blijven of gaan. Wat een opluchting, een einde aan dat getwijfel!

In dit boek wordt uitleg afgewisseld met adviezen, een relatietest, oefeningen en praktijkvoorbeelden. Themaâ??s zijn onder meer: Ieder op een eiland, vreemdgaan, communicatie, verschillend zijn, alles komt op mij neer, jezelf kunnen zijn, samen verder en alleen verder.

â??Het boek is een warme aanwinst voor wie niet bang is de twijfels in zijn/haar relatie nader te onderzoeken. Het biedt niet alleen theoretische toelichting, maar ook veel voorbeelden en adviezen om praktisch en doelgericht toe te passen. Een aanrader!â?
Goedele Liekens, klinisch psychologe, seksuologe en UNFPA Goodwill Ambassadeur

Auteur Drs. Marly Senden (1969) is psycholoog en relatietherapeut. Ze heeft een praktijk in Maastricht. Veel ervaring rond relatietwijfels heeft zij opgedaan in haar praktijk en ook in haar persoonlijke leven.

Dit boek is geactualiseerd, Goedele Liekens noemde het krachtig 'een aanrader'.
PX9789086665051

Productspecificaties

Auteur
(7)
Marly Senden  
Medeauteurs
(23)
Marly Senden  
Genre
(10)
Relaties (boeken over echtscheiding)  
Thema
(64)
Familie en relaties: advies en kwesties,   Uit elkaar gaan en scheiding: advies en kwesties  
Trefwoorden
(73)
mens en relatie,   relatieproblemen,   relatietherapie,   twijfel over relatie  
Fonds
(28)
Mosae Libro  
Uitvoering
(3)
Paperback  
Uitgavedatum
(32)
13/11/2020
Uitgavejaar
(74)
2020  
Taal
(39)
Nederlands  
Volume
(2)
215mm, 135mm, 16mm
Pagina's
(8)
172
Druk
(30)
2
Nieuw product