Laten we beginnen

Dominique Willaert

€ 20,00
Inclusief btw
Willaert, Dominique, Paperback
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 3 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 20 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 20 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 1,00.

Stel dat ik zeg dat er wel hoop is. Dat een ander verhaal mogelijk is. Misschien krijgt ge dan goesting om mee te schrijven aan dat verhaal. Om nieuwe rollen, alternatieven voor uw eigen script te gaan verzinnen? Misschien willen jullie dan wel meespelen? De voorbije decennia raakte het vermogen ons een hoopvollere wereld voor te stellen ondergesneeuwd. Machthebbers boycotten het geloof in alternatieven. Maar toch. Bij steeds meer jongeren groeit het bewustzijn dat mens en planeet stilaan bezwijken onder de druk van het heersende systeem. Dominique Willaert raakte erdoor gefascineerd. In dit boek onderzoekt hij hoe jongeren de wereld van morgen proberen vorm te geven. Hij doet dat aan de hand van een reeks brieven. Over het gevoel waarmee veel mensen zich â??s ochtends naar hun werk slepen. Over het sombere toekomstbeeld van films of series als The Matrix, The Hunger Games en The Handmaidâ??s Tale. Over het belang van samen op straat komen. Laten we beginnen is een uitnodiging om de ongelijkheid en onrechtvaardigheid te bestrijden met onze grootste menselijke kracht: onze verbeelding.
Dominique Willaert is columnist en essayist, theater- en documentairemaker en was twintig jaar actief als artistiek leider van Victoria Deluxe.
PX9789462672086

Productspecificaties

Auteur
(7)
Dominique Willaert  
Genre
(10)
Mens & maatschappij  
Fonds
(28)
Epo, Uitgeverij  
Uitvoering
(3)
Paperback  
Uitgavedatum
(32)
10/08/2020
Uitgavejaar
(74)
2020  
Taal
(39)
Nederlands  
Volume
(2)
225mm, 152mm, 25mm
Pagina's
(8)
200
Druk
(30)
1
Herdruk
(62)
Nee
Nieuw product