De zachte weg terug.......

VicToria

€ 29,95
Inclusief btw
Een fluweelzachte revolutie naar een samenleving die beter, menselijker en beschaafder zal zijn. Een antwoord op de neerwaartse spiraal van verharding, verpaupering en verloedering, Paperback
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 3 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 29 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 29 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 1,45.

Dit boek lees je waarschijnlijk niet in één adem uit. Daarvoor zijn er teveel aspecten van het leven belicht, met name uit de turbulente jaren 2015 - 2018. Er gaat zoveel mis, dat je je bijna machteloos voelt om de dingen te verbeteren. Maar hoe erg of moeilijk iets ook is, er is altijd een uitweg. Dit boek beschrijft een zachte weg terug naar betere tijden. Een weg die voor iedereen begaanbaar is en alleen maar heel veel goeds biedt. Deze weg is gebaseerd op de wetten van het Leven. Deze zijn zwaarwegender, belangrijker er duurzamer dan de wetten die door mensen geschreven zijn en zullen het daarom ook, vroeger of later, altijd winnen. Het idee dat we machteloos staan zouden we dan ook snel achter ons moeten laten, en niet schouderophalend zeggen: â??Het is altijd al zo geweest.â? Nee! Laat je inspireren en bemoedigen. En twijfel niet, want het kan écht!
PX9789090327280

Productspecificaties

Auteur
(7)
VicToria  
Fonds
(28)
VicToria  
Uitgavedatum
(32)
19/03/2020
Uitgavejaar
(74)
2020  
Taal
(39)
Nederlands  
Pagina's
(8)
500
Druk
(30)
1
Nieuw product