Mijn zus heeft autisme

Eline Kaptein

€ 15,95
Inclusief btw
Een boekje voor kinderen die een zus met autisme hebben, Kaptein, Eline, Hardcover
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 3 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 15 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 15 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 0,75.

Een boekje voor kinderen die een zus met autisme hebben Via dit boekje krijgen kinderen een kijkje in de wereld van een zus met autisme. Er worden handige tips en weetjes gegeven, waardoor ze hun zus beter leren te begrijpen. Ik ben Merel. Soms ben ik wat druk. Dan wil ik graag spelen en springen! Maar soms ben ik ook rustig, niks mis mee toch? Het liefste zou ik de hele dag met mijn zus willen spelen, maar helaas kan dat niet altijd. Zij houdt namelijk niet van drukte en gekke dingen. Mijn zus heeft autisme. Uit de boekenserie Bijzondere kids Dit boekje is voor alle kinderen die een zus met autisme hebben. Het is namelijk soms best lastig om een grote of een kleine zus met autisme te hebben: je ouders hebben andere regels, je zus is soms heel erg boos zonder reden, jullie kunnen niet zo vaak op stap of een dagje uit. Met behulp van dit boekje kom je erachter waarom een zus met autisme zo anders denkt en wat voor trucjes je kan gebruiken om toch een leuke dag met haar te hebben. Want autisme, dat blijft ze hebben, dat gaat nooit weg. Je kan er wel mee leren omgaan. De kinderen met autisme, én de broertjes en zusjes. Over de auteur Eline Kaptein is moeder van drie dochters. Alle drie zijn hoogbegaafd met autisme, adhd en hersentrauma. Door de jaren heen heeft ze hierdoor veel ervaring opgedaan en die deelt ze graag met andere gezinnen. Eline heeft in 2011 het bedrijf Muisje Sensitief gestart, waar hulpmiddelen te verkrijgen zijn voor kinderen met een stoornis in de prikkelverwerking. Door de ervaringen met haar eigen kinderen is de boekenserie â??Bijzondere kidsâ?? ontstaan.
Eline Kaptein is moeder van drie dochters. Alle drie zijn hoogbegaafd met autisme, adhd en hersentrauma. Door de jaren heen heeft ze hierdoor veel ervaring opgedaan en die deelt ze graag met andere gezinnen.
PX9789079603558

Productspecificaties

Auteur
(7)
Eline Kaptein  
Medeauteurs
(23)
Eline Kaptein  
Illustrator / tekenaar / fotograaf
(26)
Eline Kaptein  
Reeks
(12)
De bijzondere kids boekenserie  
Volgnummer
(24)
1
Genre
(10)
Jeugd (boeken over jeugd)  
Trefwoorden
(73)
autisme,   kinderboek over autisme  
Fonds
(28)
248media uitgeverij  
Uitvoering
(3)
Hardcover  
Uitgavedatum
(32)
03/03/2020
Uitgavejaar
(74)
2020  
Taal
(39)
Nederlands  
Volume
(2)
245mm, 175mm, 7mm
Pagina's
(8)
32
Druk
(30)
1
Nieuw product