Een nieuw kapitalisme voor een wereld in verwarring

Rebecca Henderson

€ 29,99
Inclusief btw
Paperback
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 3 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 29 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 29 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 1,45.

In â??Een nieuw kapitalisme voor een wereld in verwarringâ?? legt Harvard-professor Rebecca Henderson uit dat alhoewel het kapitalisme de grootste bron van welvaart is die de wereld ooit gekend heeft, het succes ervan duur betaald wordt. Het kapitalisme staat op het punt de aarde te vernietigen, en de groeiende kloof tussen arm en rijk dreigt te zorgen voor maatschappelijke ontwrichting. Wat we nodig hebben is een heel nieuw kapitalisme, niet gericht op winst en groei, maar op duurzaamheid, rechtvaardigheid en gelijkheid. Dat klinkt abstract, maar er zijn al heel wat organisaties die laten zien dat het kan. Sterker nog, deze nieuwe aanpak blijkt grote strategische voordelen op te leveren: meer slagkracht en innovatievermogen, grotere betrokkenheid van de medewerkers en een beter imago. In â??Een nieuw kapitalisme voor een wereld in verwarringâ?? combineert Henderson de inzichten uit haar lange onderzoekscarrière met inspirerende praktijkverhalen. Ze toont ons een haalbaar alternatief in deze tijd van extreme uitdagingen â?? maar ook van unieke kansen.
PX9789047014454

Productspecificaties

Auteur
(7)
Rebecca Henderson  
Reeks
(12)
Business bibliotheek  
Originele titel
(29)
Reimagining capitalism in a world on fire
Genre
(10)
Media & communicatie  
Thema
(64)
Bedrijfsethiek en maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO),   Bedrijfsleven en milieu; ‘groene’ benaderingen voor zaken,   Kapitalisme  
Fonds
(28)
Business Contact  
Uitvoering
(3)
Paperback  
Uitgavedatum
(32)
19/10/2020
Uitgavejaar
(74)
2020  
Taal
(39)
Nederlands  
Volume
(2)
231mm, 152mm, 30mm
Pagina's
(8)
352
Druk
(30)
1
Herdruk
(62)
Nee
Nieuw product