Blufcursus voor eerlijke mensen

Caro van Roon

€ 20,00
Inclusief btw
Zet de spotlights op je kwaliteiten en ambities, Van Roon, Caro, Paperback
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 3 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 20 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 20 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 1,00.

In â??Blufcursus voor eerlijke mensenâ?? rekent Caro van Roon af met het beeld dat je moet liegen om te bluffen. In de praktijk blijkt bluffen namelijk een sociale vaardigheid te zijn waar je veel aan hebt. Door resultaatgericht te bluffen vergroot je de kans dat je de baan of dat gewilde project binnenhaalt die anders aan je neus voorbij zouden zijn gegaan. Bluffen kan prima zonder leugens en jezelf anders voordoen dan je werkelijk bent, zegt Caro van Roon. Het gaat erom je kwaliteiten en behaalde resultaten effectief te belichten. Veel mensen hebben daar moeite mee en ervaren dat ze in hun werk niet blufvaardig genoeg zijn om datgene te bereiken wat ze graag willen. Met behulp van Van Roons blufcursus weten ze die impasse te doorbreken. â??Blufcursus voor eerlijke mensenâ?? geeft een verfrissend perspectief op zakelijke gesprekken, levert nieuwe inzichten op over zowel je eigen gedrag als dat van je gesprekspartner(s) en leert je de spelregels die je nodig hebt om overtuigend te bluffen om je doel te bereiken. De vele tips en oefeningen in dit boek helpen je om effectief je ambities over te brengen en ongegeneerd van je eerlijke blufkwaliteiten te genieten.

Caro van Roon werkt als zelfstandig coach en trainer. Ze ontdekte dat mensen meer genieten van hun zakelijke gesprekken en betere resultaten boeken wanneer ze leren bluffen. Daarom ontwikkelde ze haar workshop ‘Bluffen’ door tot ‘Blufcursus voor

PX9789047013617

Productspecificaties

Auteur
(7)
Caro van Roon  
Genre
(10)
Media & communicatie  
Thema
(64)
Softskills en omgaan met andere mensen,   Zelfhulp: carrière en succes  
Fonds
(28)
Business Contact  
Uitvoering
(3)
Paperback  
Uitgavedatum
(32)
18/11/2020
Uitgavejaar
(74)
2020  
Taal
(39)
Nederlands  
Volume
(2)
212mm, 136mm, 16mm
Pagina's
(8)
192
Druk
(30)
1
Herdruk
(62)
Nee
Nieuw product