Kleed jezelf gelukkig

Manon Meijers

€ 22,50
Inclusief btw
Kraak de code achter kleding en weet voor altijd welke stijl bij jou past, Meijers, Manon, Paperback
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 3 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 22 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 22 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 1,10.

In Kleed Jezelf Gelukkig laat Manon Meijers, een van Nederlands bekendste fashion stylisten, je zien dat je kleding een stuk belangrijker is dan je in eerste instantie dacht. Volgens Manon onderschatten we de kracht van kleding en leren we die nooit goed in te zetten. En dat is zonde, want je kunt jezelf gelukkig kleden. Stap voor stap laat Meijers zien hoe je dat doet. Ze ontvouwt haar foolproof methode om tot een eigen stijl te komen die écht bij je past, zonder dat je daarvoor weekenden lang moodboards hoeft te plakken. Meijers staat ook wel bekend als The Style Shrink omdat ze de verbinding maakt tussen psychologie en styling. Haar missie is om vrouwen af te laten rekenen met een ongezond lichaamsbeeld en om het leuk te maken om â??s ochtends voor de spiegel en voor de kast te staan.

Manon Meijers kleedt al 15 jaar de sterren van Nederland en is zowel voor als achter de schermen bij verschillende tv-programma’s werkzaam. Met haar platform The Style Shrink focust ze op haar missie om vrouwen een positiever zelfbeeld te geven.
PX9789021578026

Productspecificaties

Auteur
(7)
Manon Meijers  
Genre
(10)
Mode  
Thema
(64)
Mode en textiel,   Modegidsen en stijlgidsen,   Populairwetenschappelijke psychologie,   Psychologie: het zelf, ego, identiteit, persoonlijkheid  
Fonds
(28)
Kosmos Uitgevers  
Uitvoering
(3)
Paperback  
Uitgavedatum
(32)
20/10/2020
Uitgavejaar
(74)
2020  
Taal
(39)
Nederlands  
Volume
(2)
231mm, 152mm, 16mm
Pagina's
(8)
192
Druk
(30)
5
Herdruk
(62)
Ja
Nieuw product