Dromenplanner

Sanna Sporrong

€ 20,99
Inclusief btw
Een journal vol mogelijkheden, Hardcover
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 3 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 20 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 20 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 1,00.

Visualiseer je toekomst en geef invulling aan je doelen

Wat zou je doen met je leven als je groots zou dromen? Deze Dromenplanner helpt je bij het visualiseren van jouw toekomst en bij het invulling geven aan je doelen en wensen. Je wordt in dit journal uitgedaagd om na te denken over wat je gelukkig maakt en hoe je meer uit je leven kunt halen: nu, en op de langere termijn. Werk aan je ideeën en dromen aan de hand van vragen, lijstjes en opdrachten. Zo leer je jezelf beter kennen en krijg je een helder beeld van je mogelijkheden.

De Dromenplanner biedt volop ruimte voor het plannen van je dagen, zodat je structuur creëert en je doelen in behapbare stukjes kunt opdelen. Kleine veranderingen kunnen een groot verschil maken op het gebied van je gezondheid, je geluk, je gevoel van tevredenheid én de vervulling van je dromen.

Creëer je eigen geluk en succes – elke dag een stukje meer!

• Met leeslint en sluitelastiek!

Sanna Sporrong werkt als freelanceboekontwerper en auteur vanuit haar studio in Gothenburg, Zweden. Boeken spelen een belangrijke rol in haar leven: ze maakt ontwerpen voor diverse uitgevers in de nordic regio, voor fictie- en non-fictietitels en voor stationery. Haar grootste passie is mensen helpen om hun doelen te bereiken, hun zelfvertrouwen te vergroten en hun talenten en dromen te ontdekken. Dit resulteerde in een succesvolle boekenserie over productiviteit en persoonlijke ontwikkeling, reeds verschenen bij Paper Life.

Sanna Sporrong werkt als freelanceboekontwerper en auteur vanuit haar studio in Gothenburg, Zweden. Boeken spelen een belangrijke rol in haar leven: ze maakt ontwerpen voor diverse uitgevers in de nordic regio, voor fictie- en non-fict

PX9789000375806

Productspecificaties

Auteur
(7)
Sanna Sporrong  
Thema
(64)
Cadeauboeken,   Kleurboeken en activiteitenboeken voor volwassenen,   Psychologie,   Zelfhulp, persoonlijke ontwikkeling en praktisch advies  
Trefwoorden
(73)
agenda,   dagboek,   doelen,   dromen,   gelukkig zijn,   inspiratie,   invulboek,   journal,   planner  
Fonds
(28)
Spectrum  
Uitgavedatum
(32)
23/03/2022
Uitgavejaar
(74)
2020  
Taal
(39)
Nederlands  
Pagina's
(8)
256
Druk
(30)
3
Herdruk
(62)
Ja
Niet voor uitleen
(63)
O
Nieuw product