Dankbaarheidsdagboek

Sanna Sporrong

€ 20,99
Inclusief btw
Een eenvoudige en krachtige methode voor een gelukkiger leven, Hardcover
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 3 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 20 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 20 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 1,00.

Een eenvoudige en krachtige methode voor een gelukkiger leven

Veel mensen denken dat je eerst gelukkig moet zijn, voor je dankbaarheid kunt voelen. In werkelijkheid is het ’t tegenovergestelde, zo blijkt uit vele onderzoeken. Voor lichaam én geest is het belangrijk om te bedenken waar je dankbaar voor bent. Er ontstaat meer diepgang en bewustwording en dat vergroot je geluksgevoel.

Dit Dankbaarheidsdagboek is een eenvoudige en krachtige methode om controle te krijgen over je eigen geluk.

Met slechts een paar minuten per dag kun je je leven veranderen. Je slaapt beter, je voelt minder stress en onzekerheid, je ervaart meer geluk, en je zelfbewustzijn wordt vergroot.

Voor een nieuw perspectief op wat belangrijk is in het leven.

• Met leeslint en sluitelastiek!

Sanna Sporrong werkt als freelanceboekontwerper en auteur vanuit haar studio in Gothenburg, Zweden. Boeken spelen een belangrijke rol in haar leven: ze maakt ontwerpen voor diverse uitgevers in de nordic regio, voor fictie- en non-fictietitels en voor stationery. Haar grootste passie is mensen helpen om hun doelen te bereiken, hun zelfvertrouwen te vergroten en hun talenten en dromen te ontdekken. Dit resulteerde in een succesvolle boekenserie over productiviteit en persoonlijke ontwikkeling, reeds verschenen bij Paper Life.

Sanna Sporrong werkt als freelanceboekontwerper en auteur vanuit haar studio in Gothenburg, Zweden. Boeken spelen een belangrijke rol in haar leven: ze maakt ontwerpen voor diverse uitgevers in de nordic regio, voor fictie- en non-fict

PX9789000375783

Productspecificaties

Auteur
(7)
Sanna Sporrong  
Vertaler
(27)
Ria de Koning  
Thema
(64)
Cadeauboeken,   Kleurboeken en activiteitenboeken voor volwassenen,   Psychologie,   Zelfhulp, persoonlijke ontwikkeling en praktisch advies  
Trefwoorden
(73)
dagboek,   dankbaar,   gelukkig zijn,   inspiratie,   invulboek,   journal,   oprah winfrey,   stress  
Fonds
(28)
Spectrum  
Uitgavedatum
(32)
08/10/2021
Uitgavejaar
(74)
2020  
Taal
(39)
Nederlands  
Pagina's
(8)
256
Druk
(30)
3
Herdruk
(62)
Ja
Niet voor uitleen
(63)
O
Nieuw product