Memory Journal

Gemma Broekhuis

€ 20,99
Inclusief btw
Schatgraven in je herinneringen, Hardcover
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 3 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 20 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 20 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 1,00.

Dit is een journal voor herinneringen. Niet voor belevenissen van vandaag die je opschrijft om ze te onthouden voor later. Maar voor herinneringen die je plotseling overvallen, als een cadeautje van je geheugen. Er gebeurt iets, je ziet of ruikt iets, en ineens komt er een moment van vroeger naar boven.

Het Memory Journal is speciaal bedoeld voor die triggers en de herinneringen die ze oproepen. Een verzameling momenten van alle tijden, niet chronologisch opgeschreven, en stuk voor stuk waardevol voor jou.

Gemma Broekhuis (1977) woont in Amsterdam met haar man en drie zonen. Zij studeerde Nederlandse Taal- en Letterkunde en werkte onder andere bij reclamebureaus Ogilvy en TBWA als creative copywriter. Ze was medeoprichter en eigenaar van Watson & Lewis Communication, voor ze in 2012 Milestone oprichtte. Het eenvoudige principe van de Baby Cards sloeg onmiddellijk aan, mede vanwege de prachtige uitvoering en het gebruiksgemak. Het werd een internationaal succes. Gemma wil haar uitgebreide ervaring en creativiteit gebruiken voor diverse journal-series, in samenwerking met Paper Life.

Gemma Broekhuis (1977) woont in Amsterdam met haar man en drie zonen. Zij studeerde Nederlandse Taal- en Letterkunde en werkte onder andere bij reclamebureaus Ogilvy en TBWA als creative copywriter. Ze was medeoprichter en eigenaar van

PX9789000375820

Productspecificaties

Auteur
(7)
Gemma Broekhuis  
Thema
(64)
Cadeauboeken,   Gezin en gezondheid,   Kleurboeken en activiteitenboeken voor volwassenen  
Trefwoorden
(73)
baby cards,   dagboek,   herinneringen,   invulboek,   journal,   milestone baby cards,   triggers  
Fonds
(28)
Spectrum  
Uitgavedatum
(32)
20/01/2021
Uitgavejaar
(74)
2021  
Taal
(39)
Nederlands  
Pagina's
(8)
160
Druk
(30)
1
Herdruk
(62)
Nee
Niet voor uitleen
(63)
O
Nieuw product