Selfcare planner

Sanna Sporrong

€ 20,99
Inclusief btw
Verbeter je gezondheid door kleine veranderingen en positieve keuzes, Hardcover
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 3 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 20 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 20 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 1,00.

Verbeter je gezondheid door kleine veranderingen en positieve keuzes

Een goede gezondheid is een belangrijke pijler voor alles wat je in het leven doet. Als je tijd maakt om goed voor jezelf te zorgen, zul je daar nu én in de toekomst profijt van hebben. Het doel van dit boek is om je te helpen om veranderingen door te voeren, gemotiveerd te blijven en bewuste keuzes te maken voor je gezondheid.

De Selfcare planner gaat niet over gewicht, kledingmaat, dieet of calorieën tellen. Het gaat er ook niet om wat je in de spiegel ziet, maar wel om wat je ziet als je echt naar jezelf kijkt. Het boek bevat oefeningen om je bewust te maken van slechte gewoontes, verborgen angsten en negatieve gedachtepatronen.

Door positieve routines te creëren voor lichaam en geest, krijg je de kans om betere keuzes te maken voor jezelf. Het gaat om kleine veranderingen die je goed kunt volhouden en waar je gemakkelijk een gewoonte van kunt maken. Zo vergroot je je geluksgevoel en krijg je nieuwe energie. Dit stelt jou in staat om je doelen na te streven en je dromen te realiseren. Tijd om te beginnen!

• Met leeslint en sluitelastiek!

Sanna Sporrong werkt als freelanceboekontwerper en auteur vanuit haar studio in Gothenburg, Zweden. Boeken spelen een belangrijke rol in haar leven: ze maakt ontwerpen voor diverse uitgevers in de nordic regio, voor fictie- en non-fictietitels en voor stationery. Haar grootste passie is mensen helpen om hun doelen te bereiken, hun zelfvertrouwen te vergroten en hun talenten en dromen te ontdekken. Dit resulteerde in een succesvolle boekenserie over productiviteit en persoonlijke ontwikkeling, reeds verschenen bij Paper Life.

Sanna Sporrong werkt als freelanceboekontwerper en auteur vanuit haar studio in Gothenburg, Zweden. Boeken spelen een belangrijke rol in haar leven: ze maakt ontwerpen voor diverse uitgevers in de nordic regio, voor fictie- en non-fict

PX9789000375790

Productspecificaties

Auteur
(7)
Sanna Sporrong  
Thema
(64)
Assertiviteit, motivatie, zelfvertrouwen en positieve geesteshouding,   Cadeauboeken,   Kleurboeken en activiteitenboeken voor volwassenen  
Trefwoorden
(73)
dagboek,   geluk,   gelukkig zijn,   inspiratie,   invulboek,   journal,   opdrachten,   planner,   self-care,   zelfbeeld  
Fonds
(28)
Spectrum  
Uitgavedatum
(32)
27/11/2021
Uitgavejaar
(74)
2021  
Taal
(39)
Nederlands  
Pagina's
(8)
256
Druk
(30)
4
Herdruk
(62)
Ja
Niet voor uitleen
(63)
O
Nieuw product