Maanjournal

Josie Boog

€ 20,99
Inclusief btw
Leven met de maan voor meer balans en geluk, Hardcover
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 3 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 20 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 20 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 1,00.

Leven met de maan voor meer balans en geluk

Wat is er zo magisch aan de maan? Het is niet alleen een mooie verschijning aan de hemel; de energie die van de maan uitgaat, is bijzonder en krachtig.

Met dit invulboek helpt Josie Boog je die kracht te gebruiken om meer balans en geluk in je leven te krijgen. Ze richt zich op de twee belangrijkste fases van de maan: de nieuwe en de volle maan. Josie beschrijft de reis die de maan door de dierenriem aflegt en welke invloed elk sterrenbeeld op de maanfases heeft, gevolgd door vragen die jou aan het denken zetten. Wat zijn jouw sterke kanten, dromen en verlangens, en hoe kun je met je zwaktes en angsten omgaan? Er is volop ruimte om jouw bevindingen op te schrijven en daarvan te leren. Verder vind je in het Maanjournal ook rituelen om tijdens nieuwe of volle maan uit te voeren. Denk aan een dankbaarheidsritueel of een badritueel.

Vind dankzij de energie van de maan meer zelfkennis, balans en geluk in je leven.

Josie Boog (1993) studeerde af aan het Grafisch Lyceum en is astroloog. Zij was altijd al geïnteresseerd in sterrenbeelden en heeft zich sinds begin 2019 nog intensiever toegelegd op astrologie. Via haar Instagram en website bereikt zij een trouwe groep volgers. Haar posts over astrologie werden vanaf het eerste moment enthousiast ontvangen. Inmiddels verkoopt zij via haar eigen website en -shop geboortehoroscopen en astro-guides die zij zelf grafisch ontwerpt. Voor Paper Life maakte zij in 2020 Maanjournal.

Josie Boog (1993) studeerde af aan het Grafisch Lyceum en is astroloog. Zij was altijd al geïnteresseerd in sterrenbeelden en heeft zich sinds begin 2019 nog intensiever toegelegd op astrologie. Via haar Instagram en website berei

PX9789000375776

Productspecificaties

Auteur
(7)
Josie Boog  
Thema
(64)
Astrologie,   Kleurboeken en activiteitenboeken voor volwassenen,   Zelfhulp, persoonlijke ontwikkeling en praktisch advies  
Trefwoorden
(73)
astrologie,   dagboek,   invulboek,   journal,   maan,   nieuwe maan,   sterrenbeelden,   volle maan  
Fonds
(28)
Spectrum  
Uitgavedatum
(32)
28/01/2022
Uitgavejaar
(74)
2020  
Taal
(39)
Nederlands  
Pagina's
(8)
256
Druk
(30)
2
Herdruk
(62)
Ja
Niet voor uitleen
(63)
O
Nieuw product