Zwem.

Suzanne Brummel

€ 21,99
€ 20,67 € 1,32 korting
Inclusief btw
Techniek, tips en trainingsschema's voor zwemmers en triatleten, Hardcover
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 4 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 20 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 20 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 1,00.

Zwemmen is het nieuwe hardlopen.

Zwemmen is een van de beste manieren om af te vallen, aan je conditie te werken, je core en flexibiliteit te verbeteren, blessures te verlichten en tot rust te komen. Suzanne Brummel, voormalig Nederlands kampioen Open Water Zwemmen en succesvol sportblogger, is in dit boek je personal coach die jou wegwijs maakt in de zwemsport en je beter, sneller en efficiënter leert zwemmen. Leer de basis van de borstcrawl-techniek, train efficiënter met behulp van tips, trainingsschema’s en oefeningen voor thuis. Met een extra hoofdstuk voor openwaterzwemmers en triatleten. Of je nu 12 jaar oud bent of tegen de 70 loopt, een beginner of gevorderde bent: met dit boek zul je een betere zwemmer worden. Zowel in het zwembad als in het open water.
• Voor iedere sporter en bankhanger die graag in beweging wil komen
• Inclusief recepten
• Met praktische tips en gerichte trainingsschema's

Suzanne Brummel (1994) is voormalig Nederlands kampioen Open Water Zwemmen, studeerde cum laude af in Economie, Bestuur & Management en begon als sportblogger nadat ze stopte met haar professionele zwemcarrière. Door Women's Health werd ze genomineerd als Fitfluencer van het jaar. Suzanne sport en woont in Amsterdam.

Suzanne Brummel (1994) is voormalig Nederlands kampioen Open Water Zwemmen, studeerde cum laude af in Economie, Bestuur & Management en begon als sportblogger nadat ze stopte met haar professionele zwemcarrière. Door Wom

PX9789000371709

Productspecificaties

Auteur
(7)
Suzanne Brummel  
Illustrator / tekenaar / fotograaf
(26)
Bakker, Charis Stephanie  
Genre
(10)
Lifestyle & Architectuur  
Thema
(64)
Fitness en dieet,   Lichaamsbeweging- en workoutboeken,   Zelfhulp, persoonlijke ontwikkeling en praktisch advies,   Zwemmen  
Trefwoorden
(73)
afvallen,   dieet,   fitmetsuus,   gezond,   open water,   sporten,   technieken,   tips,   zwembad,   zwemmen  
Fonds
(28)
Spectrum  
Uitvoering
(3)
Hardcover  
Uitgavedatum
(32)
18/06/2020
Uitgavejaar
(74)
2020  
Taal
(39)
Nederlands  
Volume
(2)
230mm, 178mm, 27mm
Pagina's
(8)
192
Druk
(30)
1
Herdruk
(62)
Nee
Nieuw product