De gezellige dikzak

Wouter Cornet

€ 18,99
Inclusief btw
Waarom ik zo dik was en hoe ik dun werd, Paperback
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 3 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 18 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 18 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 0,90.

De wereld wordt boller. De burgers groter. Obesitas rijst de pan uit. Alles groeit: onze porties, onze magen, maar ook de economische belangen. De mensheid pompt zichzelf op. Is de uitdijende massa ooit nog te stoppen? Ik ben, op het moment van schrijven, zelf onderdeel van de kolkende vetmassa. Ik lijd aan obesitas. De bijbehorende lijst met gezondheidsrisico's is vele malen langer dan de menukaart van een gemiddelde fastfoodzaak. Ik schrok mezelf rot toen ik het doorlas en werd wakker. Ik begon als een gek af te vallen en ging op onderzoek uit: hoe is het mogelijk dat ik zo dik kon worden? Hoe meer ik slonk en hoe gezonder ik werd hoe beter ik inzag wat er allemaal misgaat binnen onze dichtslibbende maatschappij. In dit boek signaleer ik de knelpunten, draag ik oplossingen aan, doe ik onderzoek en presenteer ik ludieke acties om mensen bewust te maken van de valkuilen, maar bovenal neem ik de lezer mee op mijn avontuurlijke afslanksafari.
Dunner worden is leuker dan ik dacht. En makkelijker. Dit boek is een dikke, vette middelvinger naar obesitas.

Over de auteur
Wouter Cornet groeide op in een sportief gezin waar alles in het teken stond van gezondheid en bewegen. Hij studeerde aan de ALO, academie voor lichamelijke opvoeding, en psychologie aan de UVA. Ondanks zijn sportieve achtergrond en kennis van gezondheid, raakte hij steeds meer verstrikt in een leven van vreetkicks, sugar rushes en fast food. Op een dag beseft hij dat hij aan obesitas lijdt. Dan gaat er een knopje om en zet hij alles op alles om het tij te keren.
PX9789038927145

Productspecificaties

Auteur
(7)
Wouter Cornet  
Medeauteurs
(23)
Wouter Cornet  
Genre
(10)
Lifestyle & Architectuur  
Fonds
(28)
Elmar B.V., Uitgeverij  
Uitvoering
(3)
Paperback  
Uitgavedatum
(32)
26/11/2019
Uitgavejaar
(74)
2019  
Taal
(39)
Nederlands  
Volume
(2)
201mm, 126mm, 18mm
Druk
(30)
1
Herdruk
(62)
Nee
Nieuw product