DIT. Do it together

Dennis Storm

€ 24,99
€ 23,49 € 1,50 korting
Inclusief btw
22 DIY/DIT designs : editie Bali backyard building, Storm, Dennis, Hardcover
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 4 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 23 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 23 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 1,15.

'Dit boek is geen verzameling bouwtekeningen, het is een argument om op te staan en aan de slag te gaan. Moeder Aarde heeft ons handen gegeven, niet om op de bank te zitten met een afstandsbediening in de hand, starend naar een kutsoap, maar om te creëren! Sta op en maak iets. Ga aan de slag. Ontwerp, bouw, maak fouten, leer, bouw opnieuw en daag jezelf uit. Laat je creativiteit uit zijn kooi, maak aanspraak op die verstopte krachten en talenten in je lijf en geef je handen wat te doen.' (Dennis Storm)

Met het succesvolle Weg ermee heeft Dennis Storm duizenden geïnspireerd minimalistisch te leven. Nu neemt Dennis Storm ons mee in het volgende avontuur, het creëren van je eigen omgeving met stukken die je tijd en aandacht waard zijn. We kunnen veel meer dan we denken als we er maar tijd voor maken. Bovendien… we hoeven niet alles zelf te kunnen. Waarom Do it yourself als je juist kunt samenwerken met anderen? Do it together!

Op Bali heeft Dennis Storm 22 meubels en items gemaakt door samenwerkingen te zoeken met lokale hobbyisten en vakmannen. Sommige projecten in het boek zijn laagdrempelig (DIY), voor andere zijn meer dan twee handen nodig (DIT). Maar alles is uitvoerbaar als je er maar tijd en ruimte voor maakt en als je aanklopt bij mensen die een vaardigheid beheersen die jij misschien (nog) niet in je vingers hebt. En het leuke is, dat kan jij met dit boek zelf thuis ook. Een creatieve wereld gaat voor je open zodra je niet enkel je eigen talenten maar ook die van je buren, vrienden en familie aanspreekt.

Dennis Storm was jarenlang programmamaker en presentator van verschillende reisprogramma’s. Hij is een groot liefhebber van design en architectuur en heeft een passie voor minimalisme.

Dennis Storm reisde van 2006 tot en met 2016 de wereld over voor zijn werk als programmamaker en presentator van verschillende reisseries. Hij is een groot liefhebber van architectuur en minimalisme en schrijft voor Spectrum over de s

PX9789000367764

Productspecificaties

Auteur
(7)
Dennis Storm  
Medeauteurs
(23)
Dennis Storm  
Genre
(10)
Lifestyle & Architectuur  
Thema
(64)
Doe-het-zelf: timmerwerk en houtbewerking,   Handenarbeid, decoratieve kunst en ambachten,   Meubelontwerp  
Thema locatie
(67)
Bali  
Thema stijl
(68)
Minimalisme  
Trefwoorden
(73)
architectuur,   design,   diy,   lamp maken,   levenswijze,   meubels,   meubels maken,   minimalisme,   tafel maken,   weg ermee  
Fonds
(28)
Spectrum  
Uitvoering
(3)
Hardcover  
Uitgavedatum
(32)
21/10/2019
Uitgavejaar
(74)
2019  
Taal
(39)
Nederlands  
Volume
(2)
242mm, 208mm, 23mm
Pagina's
(8)
152
Druk
(30)
1
Herdruk
(62)
Nee
Nieuw product