Vertel eens - Hartenvragen oma

Elma van Vliet

€ 15,00
€ 14,10 € 0,90 korting
Inclusief btw
50 originele vragen voor leuke gesprekken met je oma, van Vliet, Elma, onb.uitv.
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 4 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 14 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 14 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 0,70.

Vraagkaartjes voor mooie gesprekken met je oma.

Op veler verzoek introduceert bestsellerauteur Elma van Vliet een nieuwe manier om mooie gesprekken op gang te brengen: Vertel Eens Hartenvragen. Met deze mooi vormgegeven vraagkaartjes ontdek je alles wat je altijd al wilde weten over je oma. Wat voor soort moeder was jouw oma? Wat vindt je oma belangrijk in een relatie? Wie was de superheld van je oma toen zij klein was? De vragen zorgen op een luchtige manier voor een bijzonder en persoonlijk gesprek. Vertel Eens Hartenvragen zijn leuk om te stellen tijdens een avond samen of om als losse kaartjes mee te nemen op een wandeling of dagje uit. Met de vraagkaartjes heb je net wat andere gesprekken dan normaal, en dat zorgt voor meer diepgang in de relaties met de échte belangrijke mensen in je leven.

Er zijn twee varianten van Vertel Eens Hartenvragen: voor een gesprek met je oma of je moeder.

Elma van Vliet wil mensen helpen herinneren aan wat in het leven écht belangrijk is. Toen haar moeder in 2001 ernstig ziek werd, realiseerde ze zich hoeveel ze haar nog wilde vragen. Daarom maakte ze het boek Mam, vertel eens, het eerste in een reeks producten die helpen bij het maken, delen en bewaren van dierbare herinneringen. Haar boeken en spellen staan bekend om de fraaie vormgeving en inspirerende vragen, en als startpunt van mooie gesprekken. Met Elma's hulp schrijven inmiddels meer dan drie miljoen mensen wereldwijd persoonlijke verhalen.

Elma van Vliet is bekend geworden met het boek Mam, vertel eens, dat ze maakte voor haar moeder toen die ernstig ziek werd en ze haar nog zoveel wilde vragen. Het werd het eerste in een reeks producten die helpen bij het maken, delen en bewaren van dierba
PX9789000370986

Productspecificaties

Auteur
(7)
Elma van Vliet  
Medeauteurs
(23)
Elma van Vliet  
Reeks
(12)
Vertel eens  
Thema
(64)
Kaartspellen,   Lokale en familiegeschiedenis, nostalgie,   Sociologie: familie en relaties  
Thema doelgroep
(70)
Moederdag  
Trefwoorden
(73)
elkaar leren kennen,   elma van vliet,   grootmoeder,   kaartenspel,   kaartspel,   mam, vertel eens,   oma,   oma, vertel eens,   vertel eens  
Fonds
(28)
Spectrum  
Uitgavedatum
(32)
28/10/2019
Uitgavejaar
(74)
2019  
Taal
(39)
Nederlands  
Druk
(30)
1
Herdruk
(62)
Nee
Niet voor uitleen
(63)
O
Nieuw product