Mister Veronica

Bert Van der Veer

€ 19,95
Inclusief btw
De biografie van Rob Out, Van der Veer, Bert, Paperback
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 3 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 19 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 19 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 0,95.

De fascinerende biografie over een populaire dj, die van Veronica een imposant mediabedrijf wist te maken. Rob Out was een populaire diskjockey met zakelijke ambities. Toen het voortbestaan van Radio Veronica werd bedreigd, probeerde hij het zinkende schip in de vaart te houden. Tevergeefs. Daarna werd hij leidinggevend bij de pogingen Veronica aan land te krijgen, binnen het eigenlijk zo verfoeide publieke bestel. Met slimme acties wist Rob Out op verbazingwekkende wijze in minder dan twee jaar genoeg leden binnen te halen voor een uitzendlicentie als aspirant-omroep. Vanaf dat moment was er geen houden meer aan. De club groeide en groeide en werd de machtigste omroep van Nederland. En het sterkste merk in medialand. Met aan het roer de markante persoonlijkheid van Out: snel in beslissen, eigenzinnig in smaak, waarlijk Mister Veronica. De absolute leider gedurende 16 jaar, ondanks talrijke auto-ongelukken, excessief drankgebruik en vermeende affaires. In 1992 kwam er een eind aan wat wel een â??schrikbewindâ?? werd genoemd. In de jaren die volgden, verpieterde Out in zijn riante Larense villa. De man die zei â??Veronica, câ??est moiâ?? zag zijn levenswerk langzaam verloren gaan. Bert van der Veer schreef de biografie van Rob Out in een mengeling van verbijstering en bewondering. Hij werkte af en aan voor Veronica van 1976 tot 1988 en was tevens regisseur van Toppop en later van vooral talkshows: Barend en Van Dorp, Pauw en Witteman, Jinek. Ook was hij programmadirecteur van RTL 4 en is hij chroniqueur van de Nederlandse televisiegeschiedenis. De biografie schreef hij in een zapstijl, waarbij Rob Outs briljante èn schaduwkanten samenvielen.
Bert van der Veer schreef de biografie van
Rob Out in een mengeling van verbijstering
en bewondering. Hij werkte af en aan
voor Veronica van 1976 tot 1988 en was
tevens regisseur van Toppop en later
van vooral talkshows: Barend en Van
Dorp, Pauw en Wittem
PX9789082873832

Productspecificaties

Auteur
(7)
Bert Van der Veer  
Medeauteurs
(23)
Bert Van der Veer  
Trefwoorden
(73)
adam curry,   bert van der veer,   biografie,   bull verweij,   erik de zwart,   jeroen van inkel,   john de mol,   leo van der groot,   lex harding,   nord  
Fonds
(28)
Tens Media  
Uitgavedatum
(32)
28/08/2019
Uitgavejaar
(74)
2019  
Taal
(39)
Nederlands  
Pagina's
(8)
344
Druk
(30)
1
Nieuw product