Billie Eilish

Adrian Besley

€ 15,99
€ 15,03 € 0,96 korting
Inclusief btw
De biografie. Van E-girl tot idool, Besley, Adrian, Paperback
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 4 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 15 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 15 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 0,75.

'De popsensatie van 2019.' NRC Handelsblad

Met een nummer één album in meerdere landen, meer dan 30 miljoen volgers op Instagram en een binnen drie seconden uitverkochte tournee is Billie Eilish een fenomeen. Haar album When We All Fall Asleep, Where Do We Go? werd in de eerste week al 194 miljoen keer gestreamd en met meer dan 720 miljoen views op YouTube kent iedereen de hit 'Bad Guy'. Ze werkte samen met Justin Bieber en Khalid, was headliner op Glastonbury en Coachella en zat in de campagne van Calvin Klein. Op Lowlands barstte de Alpha-tent tijdens haar show uit z’n voegen. En dit jaar schreef Billie Eilish geschiedenis door vijf, waaronder de vier belangrijkste, Grammy Awards te winnen. Billie Eilish is in no-time uitgegroeid tot een icoon, en dat nog vóór haar achttiende verjaardag. In deze biografie volg je haar reis van zingen in haar slaapkamer tot optredens in uitverkochte arena’s en op festivalweides over de hele wereld.

Billie groeide op in een hecht gezin en ze was een veelbelovend danseres totdat ze letterlijk van de ene op de andere dag een muzikaal succes werd: in 2015 uploadde Billie het nummer 'Ocean Eyes' op SoundCloud voor haar dansleraar. Binnen 24 uur ging de track viral. Maar Billie Eilish is geen one-hit wonder; samen met haar broer Finneas produceert ze grote hits en fans ontdekken een jonge en onverschrokken electropop-kunstenaar die iets te zeggen heeft over onafhankelijkheid, veganisme, geestelijke gezondheid, lichaamsbeeld, liefde en volwassen worden.

Billie Eilish, de biografie is hét verhaal achter de hits en beschrijft wat Billie Eilish tot de meest buitengewone wereldster en dé popsensatie van nu maakt. Een absolute must-have, niet alleen voor fans van Billie Eilish in het bijzonder, maar ook voor muziekliefhebbers in het algemeen.

Adrian Besley is een freelanceschrijver en werkte als copywriter voor de BBC. Hij schreef meerdere muziekbiografieën, waaronder de bestseller BTS: Icons of KPop en 5 Seconds of Summer Confidential.

Adrian Besley is een freelanceschrijver en werkte als copywriter voor de BBC. Hij schreef meerdere muziekbiografieën, waaronder de bestseller BTS: Icons of KPop en 5 Seconds of Summer Confidential.

PX9789000373833

Productspecificaties

Auteur
(7)
Adrian Besley  
Vertaler
(27)
Henriette Gorthuis  
Genre
(10)
Muziek  
Thema
(64)
Biografie: kunst en amusement,   Kinderen / tieners: algemeen: biografie en autobiografie,   Kinderen / tieners: algemeen: muziek,   Populaire muziek  
Thema stijl
(68)
Popmuziek  
Thema doelgroep
(70)
Leeftijdscategorie: vanaf ca. 14 jaar  
Trefwoorden
(73)
avocado,   bad guy,   billie eilish,   bury a friend,   depressie,   electropop,   finneas,   grammy awards,   james bond,   justin bieber,   oce  
Fonds
(28)
Spectrum  
Uitvoering
(3)
Paperback  
Uitgavedatum
(32)
02/07/2020
Uitgavejaar
(74)
2020  
Taal
(39)
Nederlands  
Volume
(2)
215mm, 139mm, 21mm
Pagina's
(8)
240
Druk
(30)
1
Herdruk
(62)
Nee
Nieuw product