Kendrick Lamar

Marcus J. Moore

€ 22,99
Inclusief btw
De biografie, Moore, Marcus J., Paperback
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 3 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 22 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 22 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 1,10.

â??Moore schetst bij vlagen beeldend de weg naar onsterfelijkheid van de woordkunstenaar die inmiddels volgens velen de beste rapper van zijn generatie is.â?? â?? NRC Handelsblad

De al dertien keer met een Grammy Award bekroonde rapper Kendrick Lamar is nog maar begin dertig, maar hij won al de Pulitzerprijs voor muziek, produceerde de soundtrack van een van de grootste bioscoopfilms van deze eeuw, Black Panther, en werd al eens uitgeroepen tot een van Timeâ??s honderd invloedrijkste mensen ter wereld.

Als tekstschrijver en artiest heeft hij bovendien zijn naam gevestigd als een geduchte tegenstander van onderdrukking. Met zijn poëtische teksten, zijn politiek beladen songs en zijn radicale optredens roept Lamar onvermoeibaar op tot verandering en is hij een voorbeeld geworden voor miljoenen fans over de hele wereld. Niemand minder dan Barack Obama noemt hem een vernieuwer en iemand die hij bewondert vanwege het geweldige werk dat hij doet.

Kendrick Lamar â?? de biografie is het buitengewone en triomfantelijke verslag van Lamars coming of age als artiest, van de invloed die hij heeft op de muziekindustrie, zijn rol in de herontdekking van de jazz en bebop en zijn opkomst als de King of Rap. Maar het is ook het verhaal over zijn diepgaande invloed op een raciaal beladen Amerika, over de stem die hij geeft aan degenen die te maken hebben met systematische onderdrukking, en over hoe hij iedereen eraan herinnert dat er altijd hoop is.
Marcus J. Moore is een bekroond journalist en muziekcriticus, die o.a. heeft gewerkt voor The Washington Post, Entertainment Weekly, BBC Music en MTV. Kendrick Lamar is zijn eerste boek.
PX9789021416007

Productspecificaties

Auteur
(7)
Marcus J. Moore  
Vertaler
(27)
Robert Neugarten  
Originele titel
(29)
The butterfly effect
Genre
(10)
Biografieën - muziek & film  
Thema
(64)
Biografie: kunst en amusement  
Thema locatie
(67)
Verenigde Staten van Amerika, VS  
Fonds
(28)
Volt  
Uitvoering
(3)
Paperback  
Uitgavedatum
(32)
04/03/2021
Uitgavejaar
(74)
2021  
Taal
(39)
Nederlands  
Volume
(2)
215mm, 136mm, 24mm
Pagina's
(8)
288
Druk
(30)
1
Herdruk
(62)
Nee
Nieuw product