Dick Bruna

Bruce Ingman

€ 19,95
Inclusief btw
The Illustrators, Reihill, Ramona, Hardcover
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 3 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 19 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 19 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 0,95.

Al drie generaties zijn opgegroeid met het werk van Dick Bruna. Wat is het dat zijn werk zo krachtig en geliefd maakt? De auteurs van dit boek vatten het als volgt samen: â??En daarmee raken we de kern: de gong van Matisse, de vuistslag van Cassandre en de menselijkheid van Bruna.â?? Bekroond schrijver en illustrator Bruce Ingman kijkt met een internationale blik naar het leven en werk van Dick Bruna. Ingman is tevens hoofd van de masteropleiding Childrenâ??s Book Illustration aan Goldsmiths, University of London. Ramona Reihill heeft jarenlang gewerkt als kinderboekenredacteur, onder andere bij de Engelse uitgever van de nijntje-boeken. Samen schreven zij een boek waarin alle facetten van Dick Brunaâ??s leven en werk aan bod komen. Aan de hand van uniek materiaal uit Brunaâ??s privé-archief werpt het nieuw licht op een leven dat geheel in het teken stond van kunst, van zijn veelgeprezen ontwerpen voor posters en boekomslagen tot zijn geliefde creatie nijntje.
Bruce Ingman is een bekroond schrijver en illustrator en heeft samen met Allan Ahlberg boeken geschreven als The Runaway Dinner, The Pencil en My Worst Book Ever. Hij is hoofd van de masteropleiding Children’s Book Illustration aan Goldsmiths, Universit
PX9789056478438

Productspecificaties

Auteur
(7)
Bruce Ingman  
Medeauteurs
(23)
Ramona Reihill  
Illustrator / tekenaar / fotograaf
(26)
Dick Bruna  
Reeks
(12)
The illustrators  
Originele titel
(29)
Dick Bruna
Genre
(10)
Biografieën - kunst  
Thema
(64)
Biografie: algemeen,   Biografie: kunst en amusement  
Trefwoorden
(73)
biografie,   illustrator  
Fonds
(28)
Mercis Publishing B.V.  
Uitvoering
(3)
Hardcover  
Uitgavedatum
(32)
06/05/2020
Uitgavejaar
(74)
2020  
Taal
(39)
Nederlands  
Volume
(2)
253mm, 191mm, 16mm
Pagina's
(8)
112
Druk
(30)
1
Herdruk
(62)
Nee
Nieuw product