Vincent's boeken

Mariella Guzzoni

€ 27,95
Inclusief btw
Van Gogh en de schrijvers die hem inspireerden, Hardcover
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 3 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 27 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 27 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 1,35.

â??Ik heb een min of meer onweerstaanbare passie voor boeken.â?? Vincent van Gogh werd gedreven door zijn passie voor kunst, voor God en voor boeken. Ga op ontdekkingstocht in Vincentâ??s leven en lees over zijn favoriete schrijvers en meest geliefde boeken. Ontdek de verbanden tussen zijn eigen werk en de schrijvers die hem zo sterk hebben geïnspireerd. Een meeslepend boek waar de lezer wordt meegenomen in de literaire wereld van Vincent. Een wereld die de auteur feilloos weergeeft. Vincent stilde er zijn enorme leeshonger en onweerstaanbare drang om kennis op te doen over vele onderwerpen. In de brieven met Theo, die worden geciteerd in het boek, schrijft hij veel over de boeken die hij las.
Mariella Guzzoni is een onafhankelijk wetenschapper en kunstconservator die in Bergamo, Italië woont. Gedurende vele jaren heeft ze edities verzameld van de boeken die Vincent van Gogh las en waar hij van hield. Zij is de auteur van 'Van Gogh: L’infini
PX9789462263659

Productspecificaties

Auteur
(7)
Mariella Guzzoni  
Medeauteurs
(23)
Mariella Guzzoni  
Originele titel
(29)
Vincent's books : Van Gogh and the writers who inspired him
Fonds
(28)
Lecturis  
Uitgavedatum
(32)
16/10/2020
Uitgavejaar
(74)
2020  
Taal
(39)
Nederlands  
Pagina's
(8)
232
Druk
(30)
1
Herdruk
(62)
Nee
Nieuw product