De moestuin

Floor Korte

€ 25,00
Inclusief btw
my stressfree zone, Korte, Floor, Hardcover
Aantal

Dit artikel is op dit moment niet door ons leverbaar.

Zoek eventueel een andere titel, isbn of auteur/artiest op in de zoekbalk hierboven.

Bij de aankoop van dit product ontvang je 25 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 25 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 1,25.

Floor Korte laat in De moestuin zien hoe het telen van je eigen groenten leidt tot minder stress en meer gezonde eetlust. Kom tot rust door lekker bezig te zijn in je tuintje. Zelf groente verbouwen is volkomen milieu- en diervriendelijk en het kan gewoon in je eigen tuin of op je balkon.

De moestuin leert hoe je met weinig inspanning van je eigen groente, fruit en kruiden kunt genieten. Het boek bevat vele weetjes, tips, aan- en afraders, verrassende recepten en fraaie illustraties van Floor Kortes eigen hand.

Floor Korte werkte mee aan het tv-programma 'Eigen Huis en Tuin' en had een column in VT Wonen. Via haar blog op floorsmoestuin.nl probeert Floor Korte vele mensen te stimuleren om een eigen moestuin te beginnen.

Floor Korte werkte mee aan het tv-programma 'Eigen Huis en Tuin' en had een column in 'vtwonen'. Via haar blog op floorsmoestuin.nl probeert Floor Korte vele mensen te stimuleren om een eigen moestuin te beginnen.

PX9789021577999

Productspecificaties

Auteur
(7)
Floor Korte  
Genre
(10)
Tuinieren  
Thema
(64)
Koken/eten per ingrediënt: fruit en groenten,   Tuinieren,   Tuinieren: fruit en groenten,   Volkstuinen /moestuinen / gemeenschapstuinen  
Fonds
(28)
Kosmos Uitgevers  
Uitvoering
(3)
Hardcover  
Uitgavedatum
(32)
12/01/2021
Uitgavejaar
(74)
2021  
Taal
(39)
Nederlands  
Volume
(2)
252mm, 197mm, 26mm
Pagina's
(8)
208
Druk
(30)
8
Herdruk
(62)
Ja
Nieuw product