Handboek Macrofotografie

Pieter Dhaeze

€ 41,99
Inclusief btw
tot in het kleinste detail!, Hardcover
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 3 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 41 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 41 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 2,05.

Handig om te weten: van dit boek is een webversie beschikbaar. Als u zich registreert, krijgt u gratis toegang, plus relevante extraâ??s.

In deze tijd waar elke dag miljoenen fotoâ??s gemaakt worden, is het niet eenvoudig om onderscheidend te fotograferen. Ieder denkbaar onderwerp is vanuit elk standpunt al vele malen vastgelegd. Bent u enthousiast fotograaf en wilt u uw publiek â?? en uzelf â?? toch nog verrassen met bijzondere fotoâ??s, stap dan eens in de wereld van macrofotografie. Daarmee opent u onderwerpen die voor het gewone oog gesloten blijven en dus de aandacht trekken van een â??argelozeâ?? kijker.

Het welslagen van macro- en close-upfotoâ??s is net als andere disciplines in de fotografie afhankelijk van vier hoofdfactoren: gereedschap, kennis, vaardigheid en creativiteit/inspiratie. Deze vier aspecten vormen de basis van dit boek en komen uitgebreid aan de orde. Welke lens heb ik nodig? Wat is scherptediepte? Wat zijn de belangrijkste instellingen? Hoe kader ik een aantrekkelijk beeld? Op al deze vragen krijgt u antwoord in deze uitgave door middel van heldere tekst en duidelijke illustraties en voor de nodige inspiratie is het boek gelardeerd met mooie macro- en close-upfotoâ??s.

Ter afsluiting wordt de theorie aangevuld met vier prachtige portfolioâ??s. Huub de Waard laat u kennis maken met alle facetten â?? letterlijk â?? van microfotografie. Johan van de Watering laat in het veld zijn meesterlijke kijk op compositie en natuurlijk licht zien. Leon Baas bevriest zijn kruipende en vliegende modellen met flitslicht tot sprookjesachtige beelden. Tot slot onthult Ivo Freriks enkele geheimen met betrekking tot focus stacking.

Trefwoorden: macrofotografie close-up beeldbewerking dslr pieter dhaeze handleiding

PX9789463561693

Productspecificaties

Auteur
(7)
Pieter Dhaeze  
Genre
(10)
Foto, film, video en geluid  
Thema
(64)
Fotobewerking en beeldbewerking,   Fotografie en foto’s,   Fotografische apparatuur en technieken: algemeen  
Fonds
(28)
VAN DUUREN MEDIA  
Uitvoering
(3)
Hardcover  
Uitgavedatum
(32)
25/09/2020
Uitgavejaar
(74)
2020  
Taal
(39)
Nederlands  
Volume
(2)
248mm, 217mm, 18mm
Pagina's
(8)
200
Druk
(30)
2
Herdruk
(62)
Ja
Nieuw product