Handboek Digitale Fotografie 10e editie

Pieter Dhaeze

€ 49,99
Inclusief btw
Voor de beginnende tot gevorderde fotograaf, Hardcover
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 3 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 49 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 49 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 2,45.

Handig om te weten: van dit boek is een webversie beschikbaar. Als u zich registreert, krijgt u gratis toegang, plus relevante extraâ??s.

U bent de trotse eigenaar van een digitale spiegelreflexcamera (DSLR), een spiegelloze systeemcamera (CSC) of een high-end compactcamera (DSC) waarmee u prachtige fotoâ??s kunt maken. Want het is een misvatting te veronderstellen dat zoâ??n camera een toverdoos is waarmee elke foto een voltreffer wordt. Fotograferen hiermee in de groene stand is eigenlijk not done. Het levert in tachtig procent van de gevallen wel een leuk kiekje op, maar zal zelden tot een winnaar leiden. Kennis van de fotografische basisprincipes en de bediening van het gereedschap vormen een onmisbaar fundament om bij elk onderwerp volledige controle te kunnen hebben over het eindresultaat. Maar ook met voldoende kennis en vaardigheden resulteert een druk op de ontspanner nog steeds niet altijd in een perfecte foto. Zaken als een goede voorbereiding, inleving in het onderwerp, geduld en niet te vergeten inspiratie zijn vaak nog veel belangrijker om onderscheidend te kunnen fotograferen.

In dit boek gaan de katernen FUNDAMENT, PRAKTIJK, BEELDBEWERKING en INSPIRATIE in op alle facetten van (digitale) fotografie en worden met inspirerende fotoâ??s en duidelijke illustraties uw motivatie en creativiteit geprikkeld. Zo bent u snel bekend met zaken als stopjes en trapjes, met Live View, RAW en kleurbeheer en met macro en portret. Visies van toonaangevende fotografen vullen het geheel aan. We sluiten af met portfolioâ??s van prof. mr. Pieter van Vollenhoven en Johan van de Watering, aangevuld met twee leuke fotoreportages.

Trefwoorden: digitale fotografie camera spiegelreflex spiegelloos compactcamera beeldbewerking hardware Pieter Dhaeze handleiding

PX9789463561686

Productspecificaties

Auteur
(7)
Pieter Dhaeze  
Uitgavedatum
(32)
26/06/2020
Uitgavejaar
(74)
2020  
Taal
(39)
Nederlands  
Pagina's
(8)
400
Druk
(30)
1
Herdruk
(62)
Ja
Nieuw product