Huwelijksfotografie

Werner Pellis

€ 34,99
Inclusief btw
de beste foto's van de mooiste dag, Paperback
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 3 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 34 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 34 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 1,70.

Met adembenemende fotoâ??s van Ruud Claessen, Ashvin Ghisyawan, Moniek van Gils, Gert Huygaerts, Denise Motz, Yves Schepers, Bas Uijlings en Alexandra Vonk.

Handig om te weten: van dit boek is een webversie beschikbaar. Als u zich registreert, krijgt u gratis toegang, plus relevante extraâ??s.

Huwelijksfotografie is een hoogwaardige vorm van reportagefotografie. Om het goed te doen, wordt veel van de fotograaf gevraagd. Alles moet namelijk perfect gaan, want er is nauwelijks ruimte voor fouten. De techniek moet je tot in de puntjes beheersen. Om de mooiste dag in het leven van twee geliefden zo mooi mogelijk vast te leggen, heb je bovendien mensenkennis en inlevingsvermogen nodig. Daarnaast zijn goede zakelijke en promotionele vaardigheden van het grootste belang om boven het maaiveld uit te komen.

Dit boek behandelt deze aspecten van de huwelijksfotografie, zodat je als huwelijksfotograaf goed beslagen ten ijs komt en van de onvergetelijke dag voor het pasgetrouwde paar ook onvergetelijk beeld maakt. Over deze zaken krijg je advies en tips: techniek, apparatuur, belichting, objectieven, flitsen, poseren, het moment, hoe je de dag inricht, promotie en marketing, presentatie en hoe je het zakelijk aanpakt.

In het boek staan acht interviews met baanbrekende huwelijksfotografen uit Nederland en België. Zij geven je onmisbare inzichten en invalshoeken die je in je eigen werk kunt gebruiken. Door hun adembenemende beelden is dit ook een inspirerend kijkboek.

Trefwoorden: huwelijksfotografie bruidsfotografie trouwfotografie trouwen bruid bruidegom wedding wouter pellis handleiding

PX9789463561914

Productspecificaties

Auteur
(7)
Werner Pellis  
Reeks
(12)
Focus op fotografie  
Genre
(10)
Foto, film, video en geluid  
Thema
(64)
Fotobewerking en beeldbewerking,   Fotografie en foto’s  
Uitvoering
(3)
Paperback  
Uitgavedatum
(32)
24/02/2021
Uitgavejaar
(74)
2020  
Taal
(39)
Nederlands  
Volume
(2)
240mm, 191mm, 13mm
Pagina's
(8)
256
Druk
(30)
1
Nieuw product