Het beste van Scott Kelby over digitale fotografie, 2e editie

Scott Kelby

€ 36,99
Inclusief btw
De geheimen van digitale foto's stap voor stap onthuld, Paperback
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 3 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 36 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 36 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 1,80.

Dit is de nieuwste editie van het bestverkopende boek ooit over digitale fotografie. Het is geen theorieboek, vol verwarrend jargon en gedetailleerde concepten. Dit is een boek waarin wordt uitgelegd op welke knop je drukt, welke instelling je gebruikt en wanneer je die moet gebruiken. Met meer dan 200 goed geheimgehouden fotografische â??kneepjes van het vakâ?? zorgt dit boek ervoor dat je elke keer weer spectaculair beter uitziende, scherpere, kleurrijkere en professionelere foto's maakt.

Zo beschrijft Scott het briljante uitgangspunt van dit boek: â??Als jij en ik op een shoot waren en je vroeg me: â??Hé Scott, hoe krijg ik deze bloem in beeld met de achtergrond onscherp?â?, dan zou ik daar niet staan en je een college fotografie geven. Normaal gesproken zou ik zeggen: â??Doe een lens met grote brandpuntsafstand op je camera, zoom in, stel je diafragma in op de grootst beschikbare opening, stel scherp op de bloem en fotograferen maar.â? Dat is waar dit boek over gaat. Jij en ik gaan samen fotoâ??s maken waarbij ik vragen beantwoord, je advies geef en de geheimen die ik heb geleerd met je deel. Net zoals ik dat zou doen met een vriend, zonder alle technische uitleg en fototechneutenpraat.â??

Elke bladzijde bespreekt één enkel concept dat jou fotografisch beter maakt. Elke keer als je de bladzijde omslaat, leer je een andere professionele instelling, hulpmiddel of truc waardoor je je werk transformeert van kiekjes tot galeriewaardige fotoâ??s. Als je er genoeg van hebt om foto's te maken die er â??okéâ?? uitzien en om tijdens het bekijken van fototijdschriften jezelf af te vragen: â??Waarom zien mijn foto's er niet zo uit?â??, leer dan met dit boek hoe je je fotoâ??s een professionelere uitstraling geeft.

Dit bekroonde, wereldwijd succesvolle boek is vertaald in tientallen talen, want het is het enige boek dat je echt laat zien hoe je foto's van professionele kwaliteit kunt maken met behulp van dezelfde trucs die de huidige professionele topfotografen gebruiken. En het is verrassend hoeveel gemakkelijker dat is dan je zou verwachten.

Trefwoorden: handleiding

PX9789463561945

Productspecificaties

Auteur
(7)
Scott Kelby  
Originele titel
(29)
The digital photography book
Genre
(10)
Foto, film, video en geluid  
Thema
(64)
Fotobewerking en beeldbewerking,   Fotografie en foto’s  
Fonds
(28)
Duuren Media, Van  
Uitvoering
(3)
Paperback  
Uitgavedatum
(32)
28/10/2020
Uitgavejaar
(74)
2020  
Taal
(39)
Nederlands  
Volume
(2)
241mm, 171mm, 14mm
Pagina's
(8)
316
Druk
(30)
1
Herdruk
(62)
Ja
Nieuw product