Straatfotografie

Huub Keulers

€ 36,99
Inclusief btw
straatfotografie, Van der Looij, Marcel, Paperback
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 3 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 36 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 36 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 1,80.

Hoe mooi zou het zijn als je alledaagse taferelen kunt omzetten naar pakkende beelden. Om van andere fotografen te horen hoe zij dit aanpakken. Om over je schroom heen te komen om op straat te fotograferen en wat te doen als je betrapt wordt. Om te weten waar je wel en niet mag fotograferen en wat de wet hierover zegt.

Een antwoord hierop krijgen is een van de redenen waarom dit boek geschreven is. Het behandelt bovendien de vraag welke apparatuur je nodig hebt, hoe je mensen onopvallend fotografeert en hoe je je fotoâ??s nabewerkt. Maar ook minder voor de hand liggende aspecten â?? zoals compositie, het samenstellen van een portfolio of serie en het effect van kleur in je foto â?? komen aan bod.

Dit boek is geschreven op een manier die voelt alsof de auteurs naast je zitten en met je in gesprek zijn. Hun werkwijze, tips en trucs zijn gebaseerd op jarenlange ervaring in de straatfotografie. Ze proberen het vooral niet te technisch te maken, want techniek is maar een heel klein onderdeel van straatfotografie. Het is belangrijk dat je situaties op straat â??aanvoeltâ?? en er plezier in krijgt, maar vooral dat je merkt dat je betere fotoâ??s gaat maken.

Het boek is doorspekt met direct toepasbare tips en talloze inspirerende foto's. Het kan zowel de beginnende als de gevorderde straatfotograaf aanzetten om zijn of haar straatfotoâ??s naar een hoger level te tillen.

Trefwoorden: straatfotografie digitale fotografie beeldbewerking huub keulers marcel van der looij handleiding

PX9789463561921

Productspecificaties

Auteur
(7)
Huub Keulers  
Medeauteurs
(23)
Marcel van der Looij  
Reeks
(12)
Focus op fotografie  
Genre
(10)
Foto, film, video en geluid  
Thema
(64)
Fotografie en foto’s  
Uitvoering
(3)
Paperback  
Uitgavedatum
(32)
28/10/2020
Uitgavejaar
(74)
2021  
Taal
(39)
Nederlands  
Volume
(2)
240mm, 190mm, 14mm
Pagina's
(8)
256
Druk
(30)
1
Nieuw product