Portretfotografie

Ferry Knijn

€ 36,99
Inclusief btw
Knijn, Ferry, Paperback
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 3 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 36 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 36 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 1,80.

Handig om te weten: van dit boek is een webversie beschikbaar. Als je je registreert, krijg je gratis toegang, plus relevante extraâ??s.

Portretfotografie is geweldig om te doen. Het is misschien ook wel een van de meest populaire vormen van fotografie. En bijna iedereen begint op dezelfde manier: in de thuisstudio of op locatie, met minimale middelen. In dit boek vind je alle informatie die je nodig hebt om met minimale middelen, maar maximale kennis het meeste uit je thuis- of eerste studio te halen. Maar ook als je op locatie fotografeert is dit boek een bron van waardevolle en praktische informatie.

Aan de orde komen het juiste gebruik van camera en lichtapparatuur, de technische elementen, lichtrecepten, poseren en nabewerking. Het boek is gelardeerd met veel voorbeelden en afbeeldingen van lichtopstellingen. Dit alles geserveerd op een no-nonsense en begrijpelijke manier, op een luchtig bedje van humor met een vleugje sarcasme, want er wordt al moeilijk genoeg gedaan in de (fotografie)wereld.

Trefwoorden: portretfotografie poseren beeldbewerking belichting thuisstudio op locatie ferry knijn handleiding

PX9789463561938

Productspecificaties

Auteur
(7)
Ferry Knijn  
Reeks
(12)
Focus op fotografie  
Genre
(10)
Foto, film, video en geluid  
Thema
(64)
Fotografie: portretten en zelfportretten,   Fotografie: specifieke technieken  
Uitvoering
(3)
Paperback  
Uitgavedatum
(32)
18/12/2020
Uitgavejaar
(74)
2020  
Taal
(39)
Nederlands  
Volume
(2)
241mm, 191mm, 13mm
Pagina's
(8)
256
Druk
(30)
1
Nieuw product