Fotograferen in elke situatie

Frank Doorhof

€ 34,99
Inclusief btw
Paperback
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 3 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 34 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 34 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 1,70.

Handig om te weten: van dit boek is een webversie beschikbaar. Als u zich registreert, krijgt u gratis toegang, plus relevante extraâ??s.

Bijna elke fotograaf krijgt ermee te maken: ruimte, of het gebrek daaraan. Vaak resulteert dit in improvisaties op het laatste moment en dat is jammer, want het komt de kwaliteit van het eindresultaat niet altijd ten goede.

In dit boek legt fotograaf Frank Doorhof uit hoe je mooie fotoâ??s kunt schieten in nagenoeg elke situatie. Het argument â??Ik heb geen goede ruimteâ? wordt in ieder hoofdstuk verder ontkracht, en als jij ook tot de groep fotografen behoort die hiermee te maken heeft, of die gewoon wil leren om in iedere situatie mooie fotoâ??s te maken, dan is dit absoluut het boek voor jou. Daarbij is het aangevuld met veel prachtige voorbeeldfotoâ??s uit de dagelijkse (model)fotografiepraktijk van Frank. Onderwerpen die worden behandeld zijn:

  • Spelen met licht
  • De juiste hardware kiezen
  • Cameraâ??s en lenzen
  • Tethering
  • Flitsen en andere vormen van belichting
  • Locaties, ruimten, materialen en accessoires
  • Studio en bedrijfspand inrichten
  • Fotograferen op locatie

Daarnaast geeft Frank je tips over de zakelijke kant van fotografie. Met meer dan tien jaar ervaring in het geven van workshops modelfotografie aan zowel beginners als professionals krijgt Frank veel vragen over alles wat met de studio te maken heeft. Dit boek is dan ook een A-Z-gids voor het opbouwen van een studio/werkomgeving in welke situatie dan ook.

Trefwoorden: digitale fotografie belichting modelfotografie frank doorhof handleiding

PX9789463561907

Productspecificaties

Auteur
(7)
Frank Doorhof  
Reeks
(12)
Focus op fotografie  
Genre
(10)
Foto, film, video en geluid  
Thema
(64)
Fotobewerking en beeldbewerking,   Fotografie en foto’s  
Uitvoering
(3)
Paperback  
Uitgavedatum
(32)
30/08/2021
Uitgavejaar
(74)
2020  
Taal
(39)
Nederlands  
Volume
(2)
242mm, 192mm, 17mm
Pagina's
(8)
336
Druk
(30)
2
Herdruk
(62)
Ja
Nieuw product