Photoshop Masters

Rob de Winter

€ 44,99
€ 42,29 € 2,70 korting
Inclusief btw
Leer van 's werelds beste Photoshop-artiesten, Paperback
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 4 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 42 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 42 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 2,10.

Photoshop Masters is hét Photoshop-boek dat auteur Rob de Winter graag zelf had willen kopen als het in de winkel had gelegen. Een boek vol inspiratie en interviews met â??s werelds beste Photoshop-artiesten, zoals Erik Johansson. Hoe bereiken zij hun magische resultaten, wat zijn hun favoriete Photoshop-tools en waar halen zij hun inspiratie vandaan? Als Adobe Certified Instructor en spreker op wereldwijde conferenties als Adobe MAX heeft Rob al duizenden mensen leren werken met Adobe Photoshop. Maar steeds merkte hij dat gebruikers moeite hebben met het vinden van de unieke Photoshop-combinaties die van een gewone foto een uitzonderlijke maken. Dit boek staat vol lessen, interviews en verbluffende Photoshop-voorbeelden.

Je leest over de volgende onderwerpen:
  • De beste Photoshop-artiesten en fotografen: dit zijn de mensen die fotografie en illustratie tot een kunst verheven hebben, wereldwijde bekendheid hebben en het maximale uit Photoshop weten te halen.
  • Photoshop-composities: op welke manier combineren deze artiesten hun afbeeldingen in een tot de verbeelding sprekende compositie?
  • Inspiratie: waar halen ze hun inspiratie vandaan?
  • Technieken: welke technieken gebruiken ze om speciale foto-effecten te bereiken en wat zijn de geheimen die ervoor zorgen dat een foto de look en feel krijgt die je van tevoren bedacht had?
  • Tools: wat zijn hun favoriete en meest gebruikte Photoshop tools?
  • Tips: welke tips hadden ze zelf willen krijgen als beginner.
  • Voorbeelden: leer aan de hand van aansprekende voorbeelden en afbeeldingen van de artiesten zelf.
  • Aanvullende gereedschappen, tips en technieken: welke gereedschappen, zoals cameraâ??s, tekentablets en plug-ins gebruiken ze ter ondersteuning van hun werk?

In Photoshop Masters leert Rob je alle belangrijke Photoshop-tools en combinaties die je nodig hebt om zelf het maximale uit Photoshop te halen.
PX9789463561549

Productspecificaties

Auteur
(7)
Rob de Winter  
Genre
(10)
Foto, film, video en geluid  
Fonds
(28)
Van Duuren Media  
Uitvoering
(3)
Paperback  
Uitgavedatum
(32)
25/03/2020
Uitgavejaar
(74)
2020  
Taal
(39)
Nederlands  
Volume
(2)
240mm, 210mm, 16mm
Pagina's
(8)
256
Druk
(30)
1
Herdruk
(62)
Nee
Nieuw product