Macrofotografie

Edwin Giesbers

€ 29,99
€ 28,19 € 1,80 korting
Inclusief btw
De kunst van close-ups, Giesbers, Edwin, Hardcover
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 3 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 28 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 28 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 1,40.

Macrofotografie is binnen de natuurfotografie populairder dan ooit. Geen wonder, want je kunt met deze vorm van fotografie alle kanten op: kleurrijke planten, bizar ogende insecten of vervaarlijk kijkende slangen, je haalt ze met macrofotografie gedetailleerd dichtbij. En daar hoef je helemaal geen verre reizen voor te maken. Een weidebloemveldje in je eigen wijk of de oever van een slootje twee straten verderop leveren al ontelbare uren fotoplezier op!

In dit boek neemt de gerenommeerde natuurfotograaf Edwin Giesbers je mee in de wereld van het kleine en vaak verborgene. Hij bespreekt de basistechnieken van de macrofotografie en laat zien dat je ook met relatief goedkoop materiaal al prima macrofoto's kunt maken. Natuurlijk neemt hij ook meer specialistische apparatuur onder de loep en vertelt alles over verschillende belichtings- en flitstechnieken. Daarnaast beschrijft hij onder meer artistieke, high-key en zwart-witfotografie en dompelt hij je onder in de wereld van de onderwaterfotografie. Tevens zoomt Edwin in op de benadering en werkwijze bij tal van verschillende onderwerpen, zoals insecten, reptielen, spinnen en planten.

Edwin Giesbers (1967) is professioneel freelancefotograaf met als specialisatie natuurfotografie. Hij is auteur van Handboek Natuurfotografie Nederland & België en Handboek Natuurfotograaf op reis. Zijn werk is wereldwijd meermalen bekr
PX9789059562714

Productspecificaties

Auteur
(7)
Edwin Giesbers  
Medeauteurs
(23)
Roots  
Reeks
(12)
roots  
Genre
(10)
Foto, film, video en geluid  
Fonds
(28)
Fontaine Uitgevers  
Uitvoering
(3)
Hardcover  
Uitgavedatum
(32)
04/06/2020
Uitgavejaar
(74)
2020  
Taal
(39)
Nederlands  
Volume
(2)
250mm, 201mm, 23mm
Pagina's
(8)
176
Druk
(30)
1
Herdruk
(62)
Nee
Nieuw product