Macrofotografie

Edwin Giesbers

€ 27,99
Inclusief btw
De kunst van close-ups, Giesbers, Edwin, Hardcover
Aantal
Nog niet verschenen. Wordt verwacht op 04/05/2020

Bij de aankoop van dit product ontvang je 27 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 27 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 1,35.

Macrofotografie is binnen de natuurfotografie populairder dan ooit. Geen wonder, want je kunt met deze vorm van fotografie alle kanten op: kleurrijke planten, bizar ogende insecten of vervaarlijk kijkende slangen, je haalt ze met macrofotografie gedetailleerd dichtbij. En daar hoef je helemaal geen verre reizen voor te maken. Een weidebloemveldje in je eigen wijk of de oever van een slootje twee straten verderop leveren al ontelbare uren fotoplezier op!

In dit boek neemt de gerenommeerde natuurfotograaf Edwin Giesbers je mee in de wereld van het kleine en vaak verborgene. Hij bespreekt de basistechnieken van de macrofotografie en laat zien dat je ook met relatief goedkoop materiaal al prima macrofoto's kunt maken. Natuurlijk neemt hij ook meer specialistische apparatuur onder de loep en vertelt alles over verschillende belichtings- en flitstechnieken. Daarnaast beschrijft hij onder meer artistieke, high-key en zwart-witfotografie en dompelt hij je onder in de wereld van de onderwaterfotografie. Tevens zoomt Edwin in op de benadering en werkwijze bij tal van verschillende onderwerpen, zoals insecten, reptielen, spinnen en planten.

PX9789059562714

Productspecificaties

Auteur
(7)
Edwin Giesbers  
Medeauteurs
(23)
Edwin Giesbers,   Roots  
Fonds
(28)
Fontaine Uitgevers  
Uitgavedatum
(32)
04/05/2020
Uitgavejaar
(74)
2020  
Taal
(39)
Nederlands  
Pagina's
(8)
176
Druk
(30)
1
Nieuw product