Iedereen FotoSMART

Laura Vink

€ 23,95
Inclusief btw
dit wil je weten over fotografie!, Vink, Laura, Paperback
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 3 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 23 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 23 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 1,15.

Wil je meer leren over fotografie, maar duizelt het je een beetje door alle termen en begrippen? Of zoek je een handig naslagwerk met een duidelijke uitleg? Dan is Iedereen FotoSMART echt iets voor jou. Iedereen FotoSMART wijst je de weg in de wereld van de fotografie. In dit boek staan meer dan 150 fotografiebegrippen slim uitgelegd. Van camera-apparatuur tot fotografie-effecten. Van instellingen tot compositie. Van (flits)licht tot fotobewerkingsmogelijkheden. Met deze kennis til je jouw fotografie naar een hoger niveau. Want straks weet jij precies wat een begrip inhoudt, hoe het werkt en hoe je het gebruikt in je fotografie. Het maakt niet uit of je foto's maakt met een smartphone, compactcamera, systeemcamera of spiegelreflexcamera: dit boek is er voor iedereen. Boordevol interessante informatie, ook als je al wat langer fotografeert. Door de handige opzet kun je Iedereen FotoSMART van begin tot eind lezen, maar het laat je ook snel en gemakkelijk een specifiek begrip opzoeken. Of sla het boek op een willekeurige pagina open en ontdek wat je nog niet weet! Een must have voor iedereen die graag fotografeert.
Laura Vink (1987) is een ondernemende duizendpoot die van fotograferen, reizen en chocolade houdt. Met haar site vinkacademy.nl helpt ze duizenden volgers om betere foto's te maken.
PX9789082499353

Productspecificaties

Auteur
(7)
Laura Vink  
Medeauteurs
(23)
Laura Vink  
Illustrator / tekenaar / fotograaf
(26)
Josselin Bijl  
Genre
(10)
Foto, film, video en geluid  
Thema
(64)
Fotografie en foto’s,   Fotografie: specifieke technieken,   Fotografische apparatuur en technieken: algemeen,   Hobby‘s  
Fonds
(28)
Laura Vink  
Uitvoering
(3)
Paperback  
Uitgavedatum
(32)
27/09/2019
Uitgavejaar
(74)
2019  
Taal
(39)
Nederlands  
Volume
(2)
271mm, 202mm, 16mm
Pagina's
(8)
208
Druk
(30)
1
Nieuw product