Van nature klikt het!

Bart Stornebrink

€ 24,95
Inclusief btw
Leerboek voor de junior fotograaf, Stornebrink, Bart, Hardcover
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 3 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 24 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 24 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 1,20.

Van nature klikt het! is een toegankelijk leerboek voor junior fotografen die een klik hebben met de natuur. In eenvoudige stappen leer je de basisbeginselen van de fotografie. Aan de hand van hele mooie fotoâ??s inspireren we jou en laten we je zien wat er allemaal mogelijk is. Techniek is belangrijk, maar plezier staat voorop! Dit boek is geschreven voor kinderen tussen de 7 en 13 jaar die graag (beter) willen leren fotograferen. Als thema hebben we gekozen voor de natuur. Natuur is schitterend, indrukwekkend, rustgevend en overal. Je hoeft dus niet heel veel moeite te doen om mooie foto onderwerpen te vinden, want in je tuin, of in het park kun je al beginnen. - Basistechnieken van de fotografie - Hoe word je een goeie fotograaf - Fototips uit de natuur Een deel van de opbrengst van dit boek komt ten goede aan Stichting KidzKlix. Daarmee kunnen we workshops aanbieden aan kinderen die minder toegang hebben tot de natuur, of kinderen met een beperking. Bart Stornebrink is naast de auteur van dit leerzame boek ook medeoprichter van Stichting KidzKlix. Bij KidzKlix is hij workshopleider en workshop coördinator. De afgelopen jaren heeft hij al duizenden kinderen en volwassenen de kunst van het fotograferen bijgebracht. Zijn passie ligt in de natuur en daarvan wil hij zoveel mogelijk kinderen laten genieten. Met als doel hun mentale, fysieke en emotionele ontwikkeling te vergroten. Zijn levensmotto luidt; elke dag iets ontdekken.
FotoBart is Bart Stornebrink. Hij is medeoprichter van Stichting KidzKlix. Bij KidzKlix is hij workshopleider en workshop coördinator. De afgelopen jaren heeft hij al duizenden kinderen en volwassenen de kunst van het fotograferen bijgebracht. Zijn passi
PX9789050117289

Productspecificaties

Auteur
(7)
Bart Stornebrink  
Medeauteurs
(23)
Bart Stornebrink  
Genre
(10)
Foto, film, video en geluid  
Thema
(64)
Fotografie: specifieke technieken,   Hobby‘s,   Kinderen / tieners: algemeen: natuur, dieren, de natuurlijke wereld  
Trefwoorden
(73)
natuurfotografie  
Fonds
(28)
KNNV Uitgeverij  
Uitvoering
(3)
Hardcover  
Uitgavedatum
(32)
09/10/2019
Uitgavejaar
(74)
2019  
Taal
(39)
Nederlands  
Volume
(2)
238mm, 237mm, 12mm
Pagina's
(8)
88
Druk
(30)
1
Herdruk
(62)
Nee
Nieuw product