Luisteren naar kinderen

Thomas Gordon

€ 22,50
Inclusief btw
Van contact naar verbinding binnen het gezin, Paperback
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 3 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 22 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 22 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 1,10.

Elke ouder kent het wel: strijd over bedtijd, eten of schermtijd. Klinkt dat je bekend in de oren? Dit boek vertelt je hoe je beter kunt communiceren binnen het gezin, voor meer contact en verbinding én een betere sfeer in huis.

Dr. Thomas Gordon ontwikkelde vijftig jaar geleden zijn wereldberoemde, revolutionaire methode voor communicatie binnen het gezin, waardoor conflicten op een harmonieuze manier opgelost kunnen worden. Hij schreef er 9 boeken over, die in 28 talen zijn vertaald. Wereldwijd zijn er een miljoen mensen getraind in zijn methode!

Vele ouders over de hele wereld hebben al succes gehad met zijn methode. Zijn opvoedklassieker Luisteren naar kinderen is aangepast naar de tijd van nu, met herkenbare voorbeelden uit het leven van vandaag én modernere ik-boodschappen die je kunnen helpen een betere band op te bouwen met kinderen. Of je nu ouder, docent, hulpverlener of opvoeder bent: de Gordon-methode helpt iedereen op weg naar meer contact en verbinding met kinderen.

PX9789021578668

Productspecificaties

Auteur
(7)
Thomas Gordon  
Originele titel
(29)
Parent effectiveness training : the proven program for raising responsible children
Genre
(10)
Zwangerschap, geboorte & opvoeding  
Thema
(64)
Adviezen voor ouders: kinderverzorging en opvoeding,   Familie en relaties: advies en kwesties,   Kinderen / tieners: persoonlijke en sociale onderwerpen,   Kinderpsychologie, ontwikkelingspsychologie, levenslooppsychologie,   Sociale  
Fonds
(28)
Kosmos Uitgevers  
Uitvoering
(3)
Paperback  
Uitgavedatum
(32)
22/09/2020
Uitgavejaar
(74)
2020  
Taal
(39)
Nederlands  
Volume
(2)
240mm, 170mm, 25mm
Pagina's
(8)
256
Druk
(30)
28
Herdruk
(62)
Ja
Nieuw product