Moeiteloos opvoeden

Marianne Langemeijer

€ 16,95
Inclusief btw
Doorbreek de patronen uit je familieverleden, Paperback
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 3 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 16 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 16 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 0,80.

Waar komt dat vervelende gedrag van je kind vandaan? Hoe komt het dat je zelf soms bozer wordt dan je zou willen? Of: waarom lukt het dan niet om je grenzen aan te houden? Waarschijnlijk heb je alles al vele malen overdacht, je hebt allerlei opvoedtips en -trucs toegepast, maar het probleem bleef. En dat is logisch, omdat het werkelijke, onderliggende probleem niet is aangepakt. Dat probleem ligt in je familiesysteem, soms wel generaties terug. Want zowel jij, als ouder, als je kinderen worden (onbewust!) beïnvloed door patronen en onvolkomenheden in je familiesysteem van herkomst. De dingen die daar 'scheef' zaten, zorgen ervoor dat je nu niet onbelemmerd jouw rol kunt vervullen. Ze blokkeren jouw natuurlijk leiderschap als opvoeder. Met alle gevolgen van dien. Dit boek leert je hoe je je door middel van een Individuele Opvoedopstelling kunt bevrijden van de ongewenste, overgenomen patronen uit het verleden. Daarmee zul je je natuurlijk leiderschap - leidinggeven niet vanuit macht, maar vanuit kracht - weer terugvinden. En dan wordt opvoeden moeiteloos.
PX9789491687686

Productspecificaties

Auteur
(7)
Marianne Langemeijer  
Genre
(10)
Zwangerschap, geboorte & opvoeding  
Thema
(64)
Adviezen voor ouders: kinderverzorging en opvoeding,   Kinderpsychologie, ontwikkelingspsychologie, levenslooppsychologie,   Neuro-Linguïstische Programmering (NLP)  
Fonds
(28)
Scrivo Media  
Uitvoering
(3)
Paperback  
Uitgavedatum
(32)
16/04/2020
Uitgavejaar
(74)
2020  
Taal
(39)
Nederlands  
Volume
(2)
236mm, 165mm, 11mm
Pagina's
(8)
104
Druk
(30)
1
Nieuw product