Het stemmetje in je hoofd

Ethan Kross

€ 21,99
€ 20,67 € 1,32 korting
Inclusief btw
waarom het belangrijk is en hoe we het kunnen gebruiken, Kross, Ethan, Paperback
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 3 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 20 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 20 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 1,00.

Als je een vreemde vertelt dat je in jezelf praat, dan vindt hij of zij je waarschijnlijk een beetje raar. Maar eigenlijk hebben we allemaal een innerlijke stem in ons hoofd. Als we met onszelf praten, hopen we onze innerlijke coach te bereiken, maar meestal worden we geconfronteerd met onze innerlijke criticus. Soms, als we iets moeilijks moeten doen, worden we door de innerlijke coach geholpen: focus. Je kunt het! Vaak genoeg worden we echter afgekraakt door onze innerlijke criticus: ik kan er niets van. Ze zullen me uitlachen.
In Het stemmetje in je hoofd verkent de gevierde psycholoog Ethan Kross de zwijgende gesprekken die we met onszelf hebben. Kross combineert baanbrekend gedrags- en hersenonderzoek met voorbeelden uit het gewone leven â?? van een honkbalpitcher die zijn taak vergeet tot een Harvard-student die een dubbelleven als spion leidt â?? en verklaart hoe we onze innerlijke stem kunnen benutten voor een gezonder, bevredigender en productiever leven.
Op basis van diepgravend onderzoek en aangrijpende verhalen geeft Het stemmetje in je hoofd ons de instrumenten om het belangrijkste gesprek te voeren dat er is: het gesprek met onszelf.
Ethan Kross is een toonaangevend expert op het gebied van het bewustzijn. Hij is hoogleraar aan de universiteit van Michigan. Zijn pionierswerk is beschreven in onder meer The New York Times, The New Yorker en The Wall Street Journal. Het stemmetje in je hoofd is zijn eerste boek.
â??Kross is niet alleen een wereldberoemde wetenschapper, hij is ook een begenadigd verhalenverteller. In dit boek laat hij zien waarom onze innerlijke stem onmisbaar is, en legt hij uit hoe we die kunnen beheersen. Noodzakelijk, helder en boeiend: Het stemmetje in je hoofd is het baanbrekende boek dat de wereld nu nodig heeft.â?? Susan Cain, bestsellerauteur van Stil
â??Wat interessant is aan de wetenschap die hiermee gepaard gaat, is dat die soms de intuïtie ondersteunt, en er dan weer tegen ingaat. Een groot deel van Krossâ?? boek is gewijd aan wat hij de â??gereedschapskistâ? van technieken noemt die nuttig zijn om het stemmetje in je hoofd te dimmen.â?? The Guardian
PX9789044637052

Productspecificaties

Auteur
(7)
Ethan Kross  
Originele titel
(29)
Chatter : the voice in our head, why it matters, and how to harness it
Genre
(10)
Psychologie  
Thema
(64)
Cognitie en cognitieve psychologie,   Psychologie  
Fonds
(28)
Prometheus  
Uitvoering
(3)
Paperback  
Uitgavedatum
(32)
24/02/2021
Uitgavejaar
(74)
2021  
Taal
(39)
Nederlands  
Volume
(2)
201mm, 126mm, 24mm
Pagina's
(8)
264
Druk
(30)
1
Herdruk
(62)
Nee
Nieuw product