De Wim Hof methode

Wim Hof

€ 21,99
Inclusief btw
Overstijg jezelf met The Ice Man, Paperback
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 3 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 21 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 21 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 1,05.

In het allesomvattende boek â??De Wim Hof Methodeâ?? vertelt Wim Hof in eigen woorden zijn verhaal en legt zijn methode uit met aandacht voor:

  • Adem
  • Kou
  • Mindset
  • Spiritueel ontwaken
  • Wetenschap

Hij schrijft dat een ijsbad goed is voor mind en body, maar óók voor de spirit. Wim Hof is bekend geworden met baden of douchen met ijskoud water. Wim Hof, ook wel The Ice Man genoemd, vertelt in â??De Wim Hof Methodeâ?? op aangrijpende en gepassioneerde wijze hoe hij deze methode heeft ontwikkeld en over de verbluffende resultaten uit wetenschappelijk onderzoek naar zijn methode.

In â??De Wim Hof Methodeâ?? leer je hoe je kou, ademhaling en mindset kunt benutten om leiding te nemen over je geest en stofwisseling. Maar de methode van Wim gaat verder dan verbeterde gezondheid of prestaties â?? het is ook een spiritueel pad om je te verbinden met je innerlijke kracht.

'Deze methode is heel eenvoudig, zeer toegankelijk en wordt door de wetenschap onderschreven. Iedereen kan het, en er is niks dogmatisch aan. Er is alleen maar acceptatie. Alleen maar vrijheid. ' - Wim Hof

Wim Hof (61) is een levende legende door zijn verbazingwekkende prestaties, zoals het weerstaan van extreme temperaturen, het verbreken van wereldrecords en blootsvoets marathonlopen door woestijnen en ijsvelden.


Wim Hof kreeg de bijnaam The Ice

PX9789021578415

Productspecificaties

Auteur
(7)
Wim Hof  
Originele titel
(29)
The Wim Hof method
Genre
(10)
Psychologie  
Thema
(64)
Aanvullende therapieën, genezing en gezondheid,   Geest, lichaam, ziel: gedachtegoed en praktijk,   Geest, lichaam, ziel: meditatie en visualisatie,   Omgaan met stress,   Populairwetenschappelijke psychologie,   Psychologie: bewu  
Fonds
(28)
Kosmos Uitgevers  
Uitvoering
(3)
Paperback  
Uitgavedatum
(32)
07/10/2022
Uitgavejaar
(74)
2020  
Taal
(39)
Nederlands  
Volume
(2)
214mm, 141mm, 21mm
Pagina's
(8)
296
Druk
(30)
20
Herdruk
(62)
Ja
Nieuw product