Nooit meer de oude (Printing-On-Demand)

Mieke Lannoey

€ 21,00
Inclusief btw
Burn-out als uitnodiging voor een nieuwe manier van leven en werken, Paperback
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 3 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 21 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 21 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 1,05.

Nooit meer de oude van Mieke Lannoey is een boek over het leven na een burn-out. Een burn-out hakt je leven in een â??voorâ?? en een â??naâ??. Waar velen het herstel van burn-out als het eindpunt beschouwen, is het in werkelijkheid slechts het begin. De nieuwe manier van leven en werken begint met te aanvaarden dat je nooit meer de oude wordt.

Hoe komt het daarnaast dat, ondanks alle preventieve maatregelen, het aantal burn-outs blijft stijgen en zich als een ware epidemie verder verspreidt? Zou het kunnen dat onze maatschappij de uitnodiging van burn-out (nog) niet heeft begrepen? Dat we nog steeds niet snappen dat we niet aan symptoombestrijding moeten doen, maar vanuit de kern wezenlijk moeten veranderen?

In dit boek, het vervolg op Burn-out, het begin van verandering, deelt Mieke Lannoey zowel haar persoonlijke zoektocht als haar inspirerende visie op wat wil ontstaan. Ze gelooft dat de post-burn-out generatie aan de basis ligt van een nieuwe maatschappij.

Mieke Lannoey was een bevlogen hulpverlener in de geestelijke gezondheidszorg. Een sector waar ze zou werken 'tot ze erbij neer zou vallen'. Dat gebeurde, alleen veel vroeger dan ze had gedacht, en niet op een door haar gewenst moment maar door een bur

PX9789020217209

Productspecificaties

Auteur
(7)
Mieke Lannoey  
Genre
(10)
Psychologie  
Thema
(64)
Geest, lichaam, ziel: gedachtegoed en praktijk,   Omgaan met geestelijke gezondheidsproblemen,   Omgaan met stress,   Populairwetenschappelijke psychologie,   Psychologie: emoties,   Psychologie: het zelf, ego, identiteit, persoon  
Fonds
(28)
AnkhHermes, Uitgeverij  
Uitvoering
(3)
Paperback  
Uitgavedatum
(32)
27/10/2020
Uitgavejaar
(74)
2020  
Taal
(39)
Nederlands  
Volume
(2)
210mm, 136mm, 17mm
Pagina's
(8)
192
Druk
(30)
4
Herdruk
(62)
Ja
Nieuw product