Laat je niet gek maken door je werk

Cate Sevilla

€ 18,99
Inclusief btw
voorkom een burnout, stop met vergelijken, overleef de manager from hell, Sevilla, Cate, Paperback
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 3 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 18 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 18 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 0,90.

Dit boek is als een gin-tonic aan het einde van een bizar drukke werkweek

Hoe overleef ik mijn baas die me gek probeert te maken? Hoe krijg ik een promotie zonder een burn-out? Hoe voorkom ik een huilbui op de wc? Journaliste Cate Sevilla geeft in dit boek openhartig, herkenbaar en humoristisch advies aan iedereen die proberen zijn uiterste best te doen op het werk, maar die het soms even niet ziet zitten tussen alle targets, kantoorpolitiek en #lovemyjobs door.

Cate was zowel werknemer en als manager bij gigantische bedrijven en sjofele start-ups en kent als geen ander de dagelijkse struggles. En door interviews met psychologen, HR-professionals en vrouwen op de werkvloer, kun jij de problemen op je werk aanpakken en voorkomen dat je gek wordt door je werk.

Eerlijk en praktisch, hilarisch en herkenbaar: dit is jouw must-have gids voor de rommelige, stressvolle en soms bizarre kant van de moderne werkplek.

'Ik denk dat dit boek zoveel zal betekenen voor iedereen die probeert zijn passie in werk te achterhalen zonder daarbij zijn verstand te verliezen.' – Maggy van Eijk, auteur van Onthoud dit als je verdrietig bent

Cate Sevilla is redacteur en journalist en heeft gewerkt voor o.a. Google, BuzzFeed en Microsoft. Op basis van haar eigen ervaringen als manager en medewerker van zowel gigantische bedrijven als sjofele start-ups schreef ze dit boek. Cate is opgegroeid in Californië en woont en werkt tegenwoordig in Engeland.

Cate Sevilla is redacteur en journalist en heeft gewerkt voor o.a. Google, BuzzFeed en Microsoft. Op basis van haar eigen ervaringen als manager en medewerker van zowel gigantische bedrijven als smerige start-ups schreef ze dit boek. C

PX9789000372508

Productspecificaties

Auteur
(7)
Cate Sevilla  
Originele titel
(29)
How to work without losing your mind
Genre
(10)
Psychologie  
Thema
(64)
Assertiviteit, motivatie, zelfvertrouwen en positieve geesteshouding,   Carrièrebegeleiding,   Omgaan met stress,   Psychologie,   Sociologie: werk en arbeid,   Zelfhulp: carrière en succes  
Trefwoorden
(73)
burn out,   carriere,   handboek,   motivatie,   ontslag nemen,   promotie,   stress  
Fonds
(28)
Spectrum  
Uitvoering
(3)
Paperback  
Uitgavedatum
(32)
22/01/2021
Uitgavejaar
(74)
2021  
Taal
(39)
Nederlands  
Volume
(2)
216mm, 140mm, 30mm
Pagina's
(8)
208
Druk
(30)
1
Herdruk
(62)
Nee
Nieuw product